class="single single-post postid-17248 single-format-standard">

Vaslui şi Rapid, amendate de Comisia de Disciplină

j4r9840

Rapid a fost sancţionată cu o penalitate de 5.000 de lei de către Comisia de Disciplină din cadrul LPF, în urma incidentelor în care au fost implicaţi suporterii giuleşteni la partida cu FC Vaslui.

Tot pentru incidente provocate de spectatori în cadrul primei etape au fost sancţionate cu “avertisment” cluburile ACS Poli Timişoara, Dinamo, U. Cluj, Petrolul Ploieşti.

FC Vaslui a fost sancţionată cu o penalitate de 7.000 de lei de către Comisia de Disciplină şi s-a acordat un termen de cinci zile lucrătoare pentru achitarea unui debit către jucătorul Gabriel Cînu, conform deciziei Comisiei de recurs a LPF. În aceeaşi zi, Comisia de Recurs a decis să admită cererea de revizuire a hotărîrii şi a ratificat hotărîrea Consiliului director al SC Vaslui privind sancţionarea lui Gabriel Cînu cu diminuarea cu 25 la sută din valoarea contractului.

Pentru eliminări în cadrul partidelor din prima etapă a Ligii 1, Comisia de disciplină a dispus sancţiuni pentru următorii jucători: Alexandru Munteanu, de la Gaz Metan Mediaş (o etapă de suspendare şi penalitate de 1000 de lei), Ciprian Dinu, de la FC Botoşani (o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei) şi Vasile Olariu şi Marius Burlacu, ambii de la Corona Braşov (o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei fiecare).

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>