class="single single-post postid-30327 single-format-standard">

Vasluienii pot să-şi măsoare gratuit glicemia şi tensiunea

corturi-tensiune-glicemie-300x187

Primăria Vaslui a demarat o nouă campanie de monitorizare a stării de sănătate a populaţiei. Astfel, în fiecare sâmbătă şi duminică, până la sfârşitul lunii august, fiecare cetăţean al municipiului poate beneficia gratuit de măsurarea tensiunii arteriale şi a glicemiei.
„Este o iniţiativă care s-a bucurat de succes în cursul anilor trecuţi şi ne-am gândit că este foarte bine pentru vasluieni să aibă şi anul acesta câteva locuri în care să-şi poată măsura tensiunea şi să-şi ia glicemia. Au fost cazuri de persoane care, venind la aceste corturi amplasate de noi în mai multe puncte din oraş, şi-au descoperit anumite afecţiuni. De cele mai multe ori neglijăm sănătatea şi nu este bine deloc. Dacă tot sunt astfel de locuri în care pot intra câteva minute şi pot beneficia în mod gratuit de aceste investigaţii minime, îi invit pe toţi cetăţenii să profite”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.
Corturile în care vasluienii pot să-şi măsoare tensiunea şi glicemia sunt amplasate în Centrul Civic, Piaţa Traian, Piaţa 13 Decembrie, Gară, plus un pavilion itinerant pentru zonele periurbane: Rediu, Brodoc, Moara Grecilor, Viişoara şi Bahnari. Acestea sunt deschise în intervalul orar 8.30 – 12.00, sâmbăta şi duminica. Totodată, în locaţiile menţionate, cetăţenii vor găsi apă în zilele cu caniculă.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>