class="single single-post postid-47044 single-format-standard">

Vasluienii sunt invitați la cea de-a II-a editie a Zilelor teatrului tânãr ce se va desfãsura pe 22-24 septembrie

afis

Cea de-a II-a editie a Zilelor teatrului tânãr se va desfãsura în acest sfârsit de sãptãmânã (22-24 septembrie), în Sala Studio a Casei de Culturã “Constantin Tãnase”. Unde vasluienii sunt invitati sã vizioneze o piesã de teatru scrisã si pusã în scenã de un grup de tineri, alãturi de dramaturgul Vera Ion si actorul Sorin Poamã.

Potrivit managerului CJCPCT, la baza proiectului se aflã dorinta de a oferi vasluienilor, în anul în care nu are loc Festivalul Umorului (n.r. se desfãsoarã o datã la doi ani), posibilitatea de a se bucura de teatru la ei în oras.

Îi invit pe vasluieni la spectacol, pentru cã e important sã sustinem astfel de activitãti. Pretul unui bilet este modic: 5 lei ne-a declarat Lucian Onciu, managerul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>