class="single single-post postid-47961 single-format-standard">

Vasluiul este pe locul 12 la nivel național în ceea ce privește nivelulul de zgomot din oraș

CSC_1766

Vasluiul se situează pe un neașteptat loc 12 la nivel național în ceea ce privește percepția locuitorilor asupra nivelului de zgomot, potrivit unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia.ro, în colaborare cu agenția de cercetare D&D Research.

Într-un nou studiu realizat de storia.ro (platformă online de imobiliare) privind nivelul de liniște/zgomot din reședințele de județ, Vasluiul apare pe lista “gri”, ocupând locul 12 în topul orașelor considerate ca fiind cele mai neavantajoase!

Vasluiul a înregistrat un punctaj de 58,56 din 100 posibile și este întrecut în “rele” de Alexandria (coada cozii), Suceava, Buzău, Călărași, Bacău, București șamd.

În același timp, Brașov, Sibiu, Miercurea Ciuc, Cluj-Napoca și Slobozia se află pe primele cinci poziții în topul orașelor liniștite, potrivit analizei.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>