class="single single-post postid-51107 single-format-standard">

Vasluiul va avea șosea de centură, prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020

centura1

Construirea unei șosele de centură a municipiului Vaslui are o importanță capitală pentru economia zonei și pentru viața de zi cu zi a locuitorilor. Menirea ei este să extragă din traficul urban un flux semnificativ de autovehicule, în special cele din transportul greu. Iar odată cu ele, cantitățile aferente de emisii de gaze sunt mutate din oraș în… câmp. Cu adevărat uimitor este faptul că Guvernul Dăncilă, criticat pentru tăierea fondurilor de investiții, și-a adus acum aminte de Vaslui și vrea să-i facă o variantă ocolitoare!

Concret, pe 11 mai, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, în calitate de solicitant, a elaborat și depus aplicația de finanțare pentru proiectul „Sprijin pentru pregătirea documentației tehnice aferente proiectului de infrastructură rutieră pentru Varianta de Ocolire Vaslui”, în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2 – Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1 – Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere – proiecte noi de investiții, Operațiunea – Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>