class="single single-post postid-46306 single-format-standard">

Vastex SA una dintre cele mai mari fabrici ale municipiului Vaslui are acum șanse mari de revitalizare

vastex1-300x200

După ce, la începutul lunii martie, se închidea ultima secție, peste 70 de angajați de la Finisaj fiind trimiși în șomaj, una dintre cele mai mari fabrici ale municipiului Vaslui are acum șanse mari de revitalizare.

Conform publicației “Ziarul de Iași”, bogătașul clujean Ștefan Vuza, cu o avere personală estimată la 150 de milioane de euro, vrea să preia controlul fabricii Vastex SA Vaslui, unul dintre principalii concurenți pe piață ai fostei Întreprinderi “Țesătura”, actuala Iașitex, pe care o deține la Iași. Mai mult, potrivit unui document transmis către Bursa de Valori București, omul de afaceri a anunțat că intenționează să relocheze la Vaslui capacitatea de producție de la Iași!
Pe 14 septembrie, acționarii Iașitex se vor întruni în adunare generală extraordinară pentru a iniția pașii legali aferenți acestui plan. Potrivit convocatorului, deținătorii de titluri se vor pronunța asupra propunerii de întreprindere a „tuturor demersurilor necesare în vederea obținerii de informații relevante cu privire la societatea Vastex SA Vaslui”.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>