class="single single-post postid-27994 single-format-standard">

Vor fi dispozitive medicale

card

Veşti bune pentru vasluienii care au nevoie de diverse dispozitive medicale. Imediat ce ajung cu cererea la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), primesc undă verde să meargă la furnizor pentru a-şi procura proteza necesară. După ce, ani de zile, pe listele de aşteptare au fost şi 1.200-1.500 de persoane, acum s-a ajuns la zi.
“Situaţia cu dispozitivele medicale este extraordinar de bună. Vreau să vă spun că noi, la acestă oră, am terminat listele de aşteptare. Pentru prima dată după mulţi ani, nu mai există liste de aşteptare. În continuare, cei aflaţi la nevoie vor putea fi serviţi imediat”, a declarat Simona Polak, preşedintele CJAS Vaslui.
Cei care au nevoie de dispozitive trebuie să se prezinte la sediul CJAS cu prescripţia medicală, care trebuie să conţină denumirea şi tipul dispozitivului. Asiguraţii trebuie să ştie că prescripţia îşi pierde valabilitatea dacă nu este depusă în termen de 30 de zile de la data emiterii. Pentru obţinerea deciziei de aprobare a CJAS, mai este nevoie de o xerocopie a actului de identitate, dovada calităţii de asigurat şi recomandarea emisă de medicul specialist. Cei care necesită protezare auditivă trebuie să depună, odată cu cererea, audiograma tonală şi vocală.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>