class="single single-post postid-51078 single-format-standard">

Zilele culturale ale Bârladului, ediția a XXXIII-a debutează mâine, dar cei mai mulți cetățeni nu au aflat de eveniment

75

Dezinteresul edililor locali pentru mediatizarea acestui eveniment care va înghiți din bugetul public pe puțin 70.000 de lei (700 milioane de lei vechi) poate fi măsurat atât pe rețelele de socializare, cât și în diverse locuri publice din oraș, acolo unde reporterii noștri au fost curioși să-i întrebe pe oameni dacă au idee despre activitățile pregătite de organizatori sau, măcar, dacă știu care este perioada de desfășurare a evenimentului. Am vorbit cu tinerii pe care i-am întâlnit pe terase, cu bârlădeni de toate vârstele pe care i-am găsit în parcuri, pe stradă sau în piață. Foarte puțini își aminteau vag că ”parcă au văzut ceva pe undeva”. Dar când, unde, cum și ce, nimeni nu știa.

anul acesta interesul organizatorului s-a limitat la trei mici afișe postate stingher pe site-ul Primăriei Bârlad (într-o laterală a paginii principale) și o postare, în cursul zilei de ieri, pe pagina oficială de facebook a instituției, pagină care se ”bucură” de 450 de urmăritori.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>