Oferta

30.55lei

38.69lei

Sănătate Corector De Postura Suport Spate Umăr Înapoi Corectarea Posturii Coloanei Vertebrale Corectare Posturală Bretele De Reparare Bandă Reglabilă

Adaugă o recenzie

[Înaltă calitate, moale, respirabil tesatura] - Noastre sunt realizate de moale, material respirabil, pentru o senzație plăcută.Poti purta aceasta postura sanatoasa orteza sub haine sau pe haine, care se va păstra într-un stat nou pentru o lungă perioadă de timp.

[Postura Orteze și Sprijinul Nostru calibratoare de a ajuta pentru a îmbunătăți și repara posturi.Dacă aveți o cocoașă sau un umăr colaps, osteoporoză, scolioză, scolioza, acest dispozitiv va recalifice corpul tau pentru a menține o buna postura verticală.

[Ușor de utilizat] - Nostru bretele ajusta bustul între 29 și 45 de inches.By ajustarea cu curele laterale, puteți folosi cu ușurință înapoi de sprijin a reprezenta fără a fi nevoie pentru a ajuta-l deschide și închide.

[Creat pentru femei, bărbați și copii] - nostru corectori sunt pentru adulți și adolescenți.Puteți să-l purta în timp ce își exercită sau chiar vizionarea TV, pentru a îmbunătăți postura rău, în orice moment.

Culoare: Negru

Material: imitație de pânză ok

Conținutul Pachetului:

1 * corectarea centura

1 * sac de pvc

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: corector postur, înapoi fixare, lifting facial bandă, înapoi de sănătate, corset lombar, postura, umăr de sprijin, banda de terapie, postura senzor, masaj curea
Material Material Compozit
Cerere Înapoi
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand FGHGF
Tip De Element Masaj & Relaxare

Scrie o recenzie

Produse similare