Oferta

73.14lei

126.10lei

HochiTech ccfl angel eyes kit alb ccfl 6000k halo inele faruri pentru Volkswagen VW Touareg 2003 2004 2005 2006

Adaugă o recenzie

Preț:15 US $ 10 / Preț

Preț:15 US $ 10 / Preț

Preț:90 60 $ / Preț

Pret:34.5 NE $ 23 / Preț

Preț:7.47 NE $ 4.98 / Preț

Preț:9.3 NE $ 6.2 / Preț

Pret:34.5 NE $ 23 / Preț

Preț:42 US $ 28 / Preț

Pret:63 NE $ 42 / Preț

Preț:85.5 NE $ 57 / Preț

Pret:4.5 3 $ / Preț

Preț:225.9 NE $ 150.6 / Preț

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru

Va garantam pentru a furniza cele mai bune servicii și cea mai bună calitate a produsului.

Fericit de zi cu zi.

Nu ezitați să contactați cu noi, dacă e ceva ce te pot ajuta.

HochiTech sunt cele mai bune Demon Ochi Kituri de produse pentru orice vehicul, astfel, de departe.Acest kit utilizeaza cu Catod Rece tehnologia care, spre deosebire de alte LED si Fibra Optica Kituri, poate fi văzut viu.chiar și în lumina Directă a Soarelui.Aceste inele sunt evaluate la 50.000 de ore de utilizare continuă, care este mai mult decât de două ori durata de viata a competiției.Aceste Demon Ochii utilizarea CCFL (cold cathode fluorescent iluminat) tehnologia de bază.CCFL produce o lumină foarte strălucitoare din încărcate cu gaz tuburi.Aspectul este foarte "high tech" și meciuri ASCUNS echipat lumini extrem de bine.În plus, această tehnologie prevede foarte luminoase de ieșire din halo inele astfel încât acestea sunt vizibile de zi sau de noapte.

Kit-Ul Include:

• 4 buc sau 2 buc HochiTech Inele CCFL (pentru faruri)

• 2 buc Balast pentru CCFL Angel Eeyes!

• 1 buc HochiTech Detaliate DIY română Instrucțiuni de Instalare

NU Farurilor(e) și/sau Foglight(s) inclus!

Vă rugăm să asigurați-vă că farul este aceeași ca în fotografie

HALO Inele FAQ:

Q: care sunt inele realizate din?

O: HochiTech CCFL - Faruri Halo Kituri de utilizare Catod Rece Fluorescent Iluminat XE tehnologie, care oferă o suprafață netedă și chiar halo iluminare.CCFL halouri au de așteptat o durata de viata de 50.000 de ore de utilizare continuă și vin cu o Garanție pe Viață.CCFL Halouri necesită o sursă de Alimentare externă.HochiTech "XE" Invertoare de Putere sunt incluse în fiecare HochiTech CCFL Halo Kit Sistem.

Q: Cât timp va ăștia chiar ultima?

A: HochiTech Halouri sunt de cea mai inalta calitate halouri de pe piata!Care este de două ori medie de viață de ORICE alt kit.

O: CCFL au o durata de viata de 50.000 de ore de utilizare continuă.

Q: Ce fel de look as face-o eu?

A: Fiecare halo stiluri oferi un aspect diferit.CCFL halouri au un ambientală moale strălucire și o suprafață netedă de ieșire.Apare mare pe timp de noapte, cu toate acestea, în lumina zilei, ele nu sunt la fel de pronunțată.SMD halouri oferi o intensă aspectul și de o ieșire luminos.Poate fi văzut în mod clar în timpul zilei și pe timp de noapte.Acestea sunt cele mai populare până în prezent.Plasma halouri combina ambele tehnologii de CCFL sau SMD, oferind o foarte intensă de ieșire de lumină cu o strălucire netedă.Acestea sunt de departe cei mai buni halouri.

Q: Ce culori sunt considerate legale?

O: Alb si Chihlimbar sunt legale culori la nivel National.Rosu si Albastru sunt considerate vehicul de urgență lumini și nu sunt legale.Legile de conducere pot varia de la stat la stat, vă rugăm să verificați cu legile de stat, înainte de a face halo de selecție de culoare.

Q: Ce sunt "Demon Eyes/Angel Eyes/Halouri"?

O: Demon Ochi/Ochi de Înger etc. sunt un Atractiv și alternativă Legală la urât OEM Lumini de Zi vehiculele noastre vin cu.Dezvoltat inițial pentru BMW, "halouri" înconjoară marginea exterioară a reflectoare în faruri carcase.Atunci când mașina este pe inele se va aprinde doar ca normal Nrd ar.Puteți alege să dezactivați Nrd (care bec va fi în continuare utilizat ca fază lungă) sau de a folosi Nrd în colaborare cu aura.

Q: Cine poate instala o HochiTech Halo Kit?

R: Orice persoană care are ceva experiență tehnică o înțelegere de bază a circuitelor electrice se poate instala și HochiTech Halo Kit.Oferim, de asemenea, instalarea profesionala si pre-instalate faruri (de e-mail pentru detalii).

Q: Va instala o HochiTech Halo Kit de garanție?

A: cel Mai dealeri va considera halo kit în același mod ca o ceata-kit de lumina.Deoarece aceste Halouri au un complet separate de cabluri, instalația electrică de pe vehicul nu este afectată.

Î: Va trebui să facă orice cabluri suplimentare?

R: Noastre Halo kituri sunt livrate cu "Plug and Play" conectori astfel încât să puteți conectați invertorul direct în lumina de parcare și aprindă și să se stingă din fabrica faruri comutator.

Transport

1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Unor zone izolate.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând

posibil cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Plata:

1. Acceptam Alipay,.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă can抰checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Garanție:

1. 12 luni Garanție de Producător.Cumpara cu incredere!

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Etichete: comutator scaun, decor touareg 7l, volkswagen touareg 2012 masina, bmw-ul g20 m performance, vw touareg, halo jucărie, touareg, 2001 rav4, inel aripa, chaser jzx100
Volkswagen Model touareg
Pentru Autovehicule Marca/Model VOLKSWAGEN
Extern De Certificare De Testare ce
Articol Greutate 0.35kg
Sursa De Lumina led
Caracteristici Speciale Ochi De Înger De Lumină
Lumeni 2400Lm
Nume De Brand HochiTech
Articol Diametru 0inch
Model De Masina Pentru Volkswagen VW Touareg 2003 2004 2005 2006
Chip De Led-Uri Producător Epistar
Obiectiv NU sunt Incluse
Touareg-Ani 2005
Tip De Element Angel Eyes
Tip De Material CCFL E-Cod si ABS
An 2003 2004 2005 2006
Numele Modelului Pentru Volkswagen VW Touareg 2003 2004 2005 2006
Led-Uri Tip Fascicul Inundații
Tensiune 12-13.8V
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare