Oferta

202.99lei

NE-veterinară 3 gratuit mansete Digitală a Tensiunii Arteriale Monitor Color LCD Display NIBP CONTEC08A-VETERINAR

Adaugă o recenzie

Veterinară 3 Gratuit mansete Digitală a Tensiunii Arteriale Monitor Color LCD Display NIBP CONTEC08A-VETERINAR

1.Introducere

CONTEC08A-VET este un Tensiometru Electronic care poate măsura tensiunea arterială pentru animale.Dispozitivul dispune în full-automate de măsurare, de înaltă definiție ecran LCD color și puternică vizibilitate.Acesta a integrat parametru de măsură, de afișare și de înregistrare de ieșire într-un singur dispozitiv, și se adoptă de date de revizuire interfață, cum ar fi "lista de date", "trend chart", "font mare", cu operare ușoară și simplă.Acesta poate fi aplicat la test de rutină de animale de companie de familie, spital veterinar, clinica și fermă, etc.

2.Caracteristici

1.De înaltă definiție ecran LCD color, puternic vizibilitatea.

2.Date de funcția de stocare, până la 100 de grupuri de date pot fi stocate, prin care datele măsurate pot fi revizuite.

3.-O singură atingere, automat TENSIUNEA de măsurare, care adoptă oscilometrică mai multe etape deflație metodă de măsurare, repetabilitate buna.Când eroarea de măsurare se întâmplă, aparatul vă va solicita cu un mesaj de eroare.

4.Fiziologice funcția de alarmă, limite de alarmă poate fi setat limite de alarmă.Atunci când tensiunea arterială este mai mare decât limita superioară sau mai mică decât limita inferioară, alarma se va produce.Alarma comutator poate fi setat.

5.Furnizează două tipuri de unități: Kpa/mmHg, care poate fi setat ca utilizator e nevoie.Audial și prompt vizual atunci când puterea este scăzut.

6.Cu scurt timp puterea funcția de stocare, atunci când înlocuirea bateriei, ceasul funcție de timp pot fi afectate.

7.Trei manșetă modul: mari, mijlocii, mici.Utilizatorul poate alege corespunzătoare manșetă și manșetă modul potrivit tip de corp diferit de animale.

8.Magazin măsurată de rezultate cu data si ora.

9.Funcția de oprire automată.

3.Performanta

BP:

Metoda de măsurare: metoda Oscilometrică

Gama de măsurare: 0kPa (0mmHg)~38.67 kPa (290mmHg)

Rezolutie: 1mmHg

Precizie: presiune Statică: ±0.4 kPa(±3mmHg)

Inflația: automata umflare prin forță pompa

Deflația: automat mai multe etape deflație

Display: 2.8" LCD color ecran

Putere: patru "AA" baterii/5V sau 6V adaptor de alimentare

Siguranță: clasa ⅱ dispozitiv de tip BF aplicate parte

4.Accesorii

3 Mansete (6-11,10-19 cm,18-26cm)

Manual de utilizare

5.Caracteristică fizică

Dimensiune: 130mm(L) x 110mm(W) x 80mm(H)

Greutate: 300 g (fără baterie)

Mediul operațional

Temperatura: 5 ° C~40 C

Umiditate relativă: 15%~80%

Presiune atmosferică: 700hPa~1060hPa

Mediu de stocare:

Temperatură: -20C ~ +55 C

Umiditate relativă: ≤95 %

Presiune atmosferică: 700hPa~1060hPa

Certificare :

CE, CCC, FDA

Cumpăra în condiții de siguranță produse :

Următoarele FDA Disclaimer este necesară pentru toate eBay listing în Healthcare categorie și este inclus pentru REFERINȚĂ:

Vânzarea acestui produs pot fi supuse regulamentului de U. S. Food and Drug Administration și de stat și locale

agențiile de reglementare.Dacă este așa, nu liciteze pentru acest post dacă ești un reprezentant autorizat cumpărător.Dacă elementul este supus

FDA regulament, se va verifica starea dvs. ca un autorizate de achizitor pentru acest articol înainte de transport maritim de element

FDA Numărul K

CMS50C Pulsoximetru

Premarket Număr de Depunere(510K): K073454

Număr De Listare: D045684

CMS50D/L/DL Pulsoximetru

Premarket Număr de Depunere(510K): K082641

Număr De Listare: D064765

Sonline A/B,Sunet Copil O/BPocket Doppler Fetal

Premarket Număr de Depunere(510K): K082480

Număr De Listare: D072247

CMS50E,CMS50F,CMS60C,CMS60D , Pulsoximetru

Premarket Număr de Depunere(510K): K090671Listing Număr:D078664,

,ECG80A ECG

Premarket Număr de Depunere(510K): K090936

Număr De Listare: D081157

DESPRE CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO.,LTD

Contec Medical Systems concentrându-se pe cercetare,fabricarea și distribuția de instrumente medicale,a fost infiintata in anul 1992 ca o companie de înaltă tehnologie.În prezent, există mai mult de 1200 de angajați în compania noastră.Linia noastră de produse acoperă o gamă largă de 13 categorii.Cele mai multe dintre spitalele interne sunt clienții noștri.

Astăzi,ne-am stabilit un științifice moderne și eficiente fabricarea de sistem și sistemul de management.Echipa de cercetare eforturile pentru a îmbunătăți calitatea și competitivitatea produselor.Am trecut de ISO 9000 și unele dintre produsele noastre au certificat CE.

Contec speră să coopereze cu companii internaționale pentru a furniza mai inovatoare de design și tehnologii avansate produse.

Metoda De Transport Maritim Și De Timp:

1. Toate Gratuit de transport maritim produs va fi livrat prin poșta aeriană post va dura aproximativ 12-25 zile(statele UNITE ale americii ,CA,AU,marea BRITANIE).Și 15-35 de zile în alte țări.Acest mod de transport maritim are anumite riscuri, vă rugăm să alegeți cu atenție.Unele țări, precum Australia, puteți urmări pachetul on-line.

2. Expres de către EMS; este nevoie de 7-12 zile lucratoare pentru livrare.

3. Comerțul este transfrontaliere și par Avion este cel mai ieftin post, așa că ia o lungă perioadă de timp pentru livrare.Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxa sau nu-l cumpere.

4. Nu suntem Responsabili pentru taxe Vamale.

Articol număr de urmărire:

Toate articolele număr de urmărire, dacă nu obține elementul vom urmări element de post office (ia o lungă perioadă de timp)

Politica De Retur:

1. Dacă aveți un produs defect care doriți să reveniți, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile veti primi produsul.Toate returna produsele trebuie să fie returnate cu ambalajul original și accesorii.Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe elemente returnate.

Etichete: monitor veterinar, EtCO2, monitor pacient, ușa monitor auto, monitor de presiune sanguina veterinar, manseta nibp, veterinari de animale de companie, ortopedice veterinar, capnograph, tensiunea dispozitiv veterinar
Tip De Element Tensiunii Arteriale
Numărul De Model contec08A VETERINAR
Nume De Brand CONTECMED
Cerere BRAȚUL
Origine China

Scrie o recenzie

Produse similare