Oferta

30.43lei

55.32lei

MTS 2 mod de Urologie cateter urinar silicon cateter Foley Clinice de predare pistol traumatic dimensiune fr16-fr24

Adaugă o recenzie

Numele produsului

1buc medicale 2way silicon Foley cateter de Silicon Cateter Foley - dispozitiv medical pentru a drena urina din pacient vezicii urinare, utilizate pe scară largă în urologie, medicină internă, chirurgie, obstetrică și ginecologie.Este, de asemenea, salutată de către pacienții care suferă mișcare de dificultate sau de a fi complet imobilizat la pat, sau cu handicap.

Caracteristici

Fabricat din 100% importate silicon medical, bio-compatibilitate excelenta, bun pentru mult timp de plasament Buna vârful rotund, ușor de inserție Radio opac linie pe lungimea x-ray vizualizare Moale si uniform balon umflat face tub sta bine împotriva vezicii urinare.Culoare-codificate supapa de verificare pentru identificarea de diferite dimensiuni.

Dimensiune

Produs fizică desen

De ce ne alegeti pe noi?

1. Suntem o calitate de furnizor de echipamente medicale, cu mai mult de 6 ani de experiență în proiectarea și fabricarea de înaltă calitate de echipamente medicale. 2. Avem o puternica si profesionista echipa R&D pentru a oferi clientilor cu cele mai competitive și de înaltă calitate produse medicale. 3. Fabrica de vânzări directe, avem un avantaj de preț, astfel încât să puteți cumpăra produse de înaltă calitate și preț scăzut. 4. Avem o excelenta echipa de service pentru a asigura cele mai bune servicii de transport, de distribuție, etc., care poate mai eficient de a realiza controlul de cantitate și de livrare, astfel încât să puteți primi bunurile cât mai curând posibil. 5. Produsele noastre sunt conforme cu UE certificare CE si ISO13485 sistem de certificare.

Etichete: accu pistol de silicon, instrument ortopedice, silicon mamar model, sac de cateter, remarca, de sex masculin catetere, moeyu, sex seringa, 9h acoperire completă, cathet
Subiect Știința Medicală
Certificare CE
Numărul De Model 1buc medicale 2way silicon cateter Foley
Cantitatea 1BUC
Origine NC(de Origine)
Tip Modelul Anatomice
Material 100% Silicon
Dimensiune Fr16,Fr18,Fr20,Fr22,Fr24
Nume De Brand MTS

Scrie o recenzie

Produse similare