Oferta

84.21lei

93.56lei

Doarme Leneș Câine De Desene Animate Ceas De Perete Câini Catelus Somnoros Leneș Zi Modul De Economisire A Energiei De Perete De Arta Pui Decor Acasă Tăcut Perete Ceas

Adaugă o recenzie

De dormit Câine Leneș Ceas de Perete vremurile Bune!- Și regândească ceasul tradițional la fel de funcțional decor de perete.Va place cum Artiștii noștri sunt conversie unele dintre cele mai tari modele special în Ceasuri de Perete.

Caracteristici:

Măsuri de 30 x 30 cm (12 țoli) Fabricat din Plastic Acrilic cu Tipărit Colorat Necesita o baterie AA (nu sunt incluse)

Fara Rama Design Simplu

Nici un Cadru în font parte.Gloss-finisaj față și expuse mâinile ceas.

Cadru de Metal cu sticlă acrilică

Robust, cadru metalic, HD sticlă acrilică și capacul de plastic din spate face ca ceasurile noastre un produs de mare calitate.

Mișcarea Tăcut Mecanism De Ceas

De înaltă calitate cuarț circulație mecanism de garanții precise de timp, de liniște matura mâna a doua oferi un somn bun și mediul de muncă.

De Asigurare A Calității

Dacă nimic nu merge bine cu ceasul atunci când îl primiți, vă rugăm să ne contactați, am promisiunea de a înlocui produsul defect pentru tine în termen de 60 de zile.

DECOR INTERIOR:

Acest decor acasă accesoriu servește scopul de a decora peretele de acasa sau de la birou; se Potrivește bine în toate tipurile de camere, de la holuri de hotel tipic camere de locuit.

Bun Venit Personalizat Pentru:

CA IDEE, DAR NU-MI PLACE DESIGNUL?HAI SĂ FACEM UN NOU IMPREUNA! – Doar să ne spuneți ce doriți să vedeți pe site-speciale de ceas și ne va pregăti un nou design pentru tine.Echipa noastra de design va schița ceasul în cele mai multe cazuri, în termen de 24 de ore.Veți fi capabil să-l revizuiască, să comentați și să ceară revizuirea (dacă este necesar) până când sunt pe deplin mulțumit cu design-ul.

Etichete: câine animal ceas, ceas de perete copilului, ceas de perete stil de sticlă, mi arta ceas, cat ceas de perete, perete ceas pisica, catelus ceas, 4k 50, ceas de perete, ceas mare
Material Acril
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Caracteristică Stil Antic
Numărul De Model CZ-0261
Stil Scurtă
Aplicabile De Plasament Camera De Zi
Nume De Brand Vinil Ceas
Diametru 30cm
Combinație Separă
Lungime 300mm
Tip Ceasuri De Perete
model rezumat
Tip Display Ac
Corpul Material Plastic
Forma Singură Față
Ceas De Perete Tip Imprimate Ceas De Perete

Scrie o recenzie

Produse similare