Oferta

14.40lei

25.75lei

2021 Acasă Sală De Fitness Antrenor Corp Sanie Fasciculului De Vest Viteza De Rulare Puterea Fasciculului Puternic Fasciculului De Echipamente De Fitness

Adaugă o recenzie

Descriere Produs:

*1.Facut cu nailon premium și materiale metalice, care va dura ani de antrenament intens.Robust sanie cablajului de fitness echipamente de antrenament.5D-inel cu 3 carlige pentru cablu, mașină de atașament. *2.Sanie ham are o curea reglabilă, one-size-fits-all design și pe deplin căptușite interior. *3. Eliberarea umăr oboseală și non-alunecare, impetuos datoria design asigura siguranța dumneavoastră în timpul activităților *4.Lărgi chingi de umeri și o curea cu coaste căptușit paznici, oferind maximum de durabilitate și performanță superioară. *5.Multi Alegere a Instrui o Parte a Corpului,Rămâne conectat și confortabil în timp ce construirea de bază forta, rezistenta si puterea picior.Ideala pentru sportivi si persoanele active, personal sau de echipa de exerciții pentru a îmbunătăți picior, gambă, spate, piept, umeri și puterea de bază.

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil,chingi Nailon Culoare: negru Cablajului talie:max 116cm/46 inch Vesta inaltime: 42cm/16.5 inch Rezistenta band lungime:160 cm/62.9 inch Poartă Greutate: cel puțin 150 lbs.

Pachetul Include:

1 x durabil cablajului vesta 1 x bandă de Rezistență 3 x Cârlige

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți. (2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: se potrivesc dota, ham sanie, sania snow, sanie gonflabila negru, sanie snow, body elegant, sanie antrenament de funcționare, cămașă bărbați summer, trainer yoga, Snow Tube
Numele Departamentului Unisex
Cerere Cauciuc Șir Piept Producător
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model YL191420-BK1
Funcția Cuprinzător Exercițiu De Fitness

Scrie o recenzie

Produse similare