Oferta

154.54lei

162.68lei

Barber Shop Logo Iluminat cu LED Semn Coafor de Afaceri Logo-ul CONDUS de Agățat pe Perete un Semn Salon de coafură Frizerie Lumina Marginea Bord Acrilice

Adaugă o recenzie

Barber Shop Logo-ul LED Neon Acest produs oferă cel mai bun rezultat în întuneric.Utilizați cea mai înaltă calitate acril transparent de plastic și de iluminat.Excelent pentru afișarea în magazin, bar, pub, club, restaurant, room - oriunde ai fi.

Caietul de sarcini

General Dimensiune: 25 x 25 cm/ 10 x 10 Inch, confectionata din acril transparent și lumini LED-uri în ramă neagră.Acesta dispune de un design inovator cu 100% gravură care a sculptat pe Sticla Acrilica (Plexiglas), pentru a permite fluxul de lumină.Acest lucru înseamnă, de asemenea, că acesta nu conține autocolante sau vopsele de orice fel.

16 MODUL DE LUMINI DE CULOARE SCHIMBĂTOARE

Va fi dat o Cheie de 17 LED-uri Controler de la Distanță pentru a personaliza culorile de lumină LED-uri semn.Cu controler de la distanță, veți avea o varietate de setarea luminii, care participă la putere sau dezactiva lumini, pauză sau pentru a juca, dim sau schimba viteza de lumini și, de asemenea, de a crea curcubeu de culori.

Plug Inclus

Noi oferim un dinte plug cu default tensiune în funcție de țara dumneavoastră standard.

Control De La Distanță

LED-uri semn este echipat cu o telecomandă și pentru a configura culorile pe care le place.17 Cheie LED-uri Controler de la Distanță necesită o baterie CR2025 (incluse) pentru a funcționa.De asemenea, energia eficient lumini LED are o durată de viață de mai mult de 50.000 de ore.

Comandă Acceptată

Ne puteți crea propria dvs. LED Neon Lumina care se potrivesc cu nevoile dvs. și de a folosi-o pentru propria colecție și doar pentru uz personal.Doar lasă-ne subiecte și modele care doriți să facă, sau puteți trimite imaginea de Logo-ul si Brand-ul, vă vom trimite schita de design în termen de 24 de ore.Veți fi capabil să-l revizuiască, să comentați și să ceară revizii (dacă este necesar) până când sunt pe deplin mulțumit cu design-ul.

Etichete: gonflabile foto de perete, led neon, frizer semn, gravat logo-ul acrilic, led-uri semn, insecte cu led, frizerie decor masculin, saloane, 1 14 acryl logo-ul, led bord meniu a0
Numărul De Model SOCIETĂȚII HKL-003B
Forma RUNDA
Material Acril
Stil Modern

Scrie o recenzie

Produse similare