Oferta

66.63lei

FUJI scaun Tambur T-DPSKN20 certificate de bunuri Grafit Scaun Tambur - T-DPSKN20 --Tijă de Pescuit Scaun Tambur

Adaugă o recenzie

Scaun tambur : T-DPSKN 20

Dacă aveți un ordin de mare , vă rugăm să contactați personalul nostru .Promitem: Angro trebuie să aibă o înaltă calitate și preț scăzut

Transport întârziere și numărul de Urmărire

1. Numărul de urmărire va fi trimis la tine după ce ne-am expediat comanda.Dacă nu există nici o întârziere, acesta poate fi cauzat de vremea rea sau de control personalizat.Dacă încă nu pot primi elementul în termen de 25 ZILE, pls contactati-ne.

2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face tu a lua produsele dorite cât mai curând posibil.În cazul în care primiți gresit produse ca urmare a transportului maritim de eroare, vă rugăm să ne contactați pentru schimb sau de restituire.Dacă este deteriorat , vă rugăm să refuze să accepte și să ne contactați cât mai curând posibil.

3.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.Vă rugăm să ne furnizați adresa dumneavoastră completă cu numărul de Telefon și asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.

Politica de retur: Starea de vanzari de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile de la încheierea licitației.Toate non-plata ofertant vor fi raportate.Produse fără nici o problemă de calitate nu poate fi restituire.Produsele cu probleme de calitate în 7 zile pot fi returnate și rambursare.Produsele cu probleme de calitate în 30 de zile poate fi returnat si inlocuit.Produsele cu probleme de calitate în 1 an pot fi returnate și reparate.

·Notă: vă Rugăm să păstrați-l în stare bună și client trebuie să plătească pentru returnare, multumesc:)

FIECARE PRODUS ARE GARANTIE DE 12 LUNI!!

Feedback-ul de Politici: Clientul are întotdeauna NU.1 Ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele..Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil, dar din cauza e-mail de mare volum se poate lua timp pentru noi de a răspunde.Multumesc anticipat pentru răbdare!Contactați-ne înainte de a părăsi un negativ, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția.Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM, este posibil să nu fi capabil de a primi e-mail nostru răspunsurile; dacă aveți probleme la primirea e-mailurile noastre, poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta. ·Dacă sunteți nemulțumit cu produsul pentru orice motiv, în termen de 3 zile de la punctul de primire, vă puteți întoarce pentru o rambursare(deducerea shippng).

Timp De Lucru:

Datoria Noastră Timp

China Timp

Statele UNITE ale americii(pacific time)

Începe

End

Începe

End

Luni

SUNT 9:00

PM 18:00

Duminică

PM 17:00

Luni

SUNT 2:OO

Marți

SUNT 9:00

PM 18:00

Luni

PM 17:00

Marți

SUNT 2:OO

Miercuri

SUNT 9:00

PM 18:00

Marți

PM 17:00

Miercuri

SUNT 2:OO

Joi

SUNT 9:00

PM 18:00

Miercuri

PM 17:00

Joi

SUNT 2:OO

Vineri

SUNT 9:00

PM 18:00

Joi

PM 17:00

Vineri

SUNT 2:OO

Sâmbătă

Din Datorie

Vineri

Sâmbătă

Duminică

Din Datorie

Sâmbătă

Duminică

În timp datoria ,putem oferi rapid un răspuns.Dacă nu mai avem de muncă ,vă rugăm să fie pacient și considerabile să ne dea un pic mai mult timp ,nu doar lăsați feedback neutru sau negativ, fără comunicare ,vă mulțumim pentru cooperare !

Etichete: tija pește, Bobina Din Aluminiu, rolă role de pescuit, fujifilm instax mini 11 hârtie, adebaran mulinete pentru pescuit, rolă de pescuit sougayilang, fuji scaun tambur, reparații rod sfat, fl tambur, FUJI
Material Grafit
Nume De Brand NooNRoo
de prindere de culoare Țeapă
culoarea caroseriei negru
Poziția Râu
Duritate GREU
Numărul De Model T-DPSKN20
Categorie Nada Rod

Scrie o recenzie

Produse similare