Oferta

14.20lei

20.30lei

2 bucăți 9H Temperat Pahar Ecran LCD de Protector pentru Sony NEX-5N NEX-6 NEX-7 NEX-3N A3000 / DSC-HX50 HX50 DSC-HX60V HX60V / A77 A99

Adaugă o recenzie

Caracteristică:

1.100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate.

2.Super 9H duritate / HD/Ecran Bubble gratuit.

3.Lumina rata de penetrare a 95% / Anti Scratch / Anti-Shatter / Anti-Șoc.

4.Filmul protector este un produs consumabil, odată deschis nu poate fi restaurat, asigurați-vă că pentru a utiliza cu atenție.

Reamintesc: elemente de Sticlă, mâner cu grijă, nu îndoiți și nu lăsați la îndemâna copiilor.

Pachet:

2 x Temperat Pahar Ecran

Cumpara Doua A Lua Unul Gratuit

Garanție:

1.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție.Trebuie să ne spui ce este defect.De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

3. noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale,taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale

4. Dacă aveți orice probleme cu comanda sau livrare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.ne-ar fi foarte apreciat!

Feadback:

Va apreciez foarte mult pentru dvs. de 5 stele feedback-ul o dată pentru a finaliza, vom da un feedback excelent absolut.

Etichete: baterie np fm500h, sony dsc hx50, zgemma, garmin zumo, telecomanda sony a3000, fimi palma, pippen, geanta sony slt a58, sony dsc hx400, pentax q
Numărul De Model Pentru Sony
Pachet Da
Dimensiune 3inch
Nume De Brand YKMZGO
Utilizarea Camera
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare