Oferta

103.37lei

169.43lei

Animale de companie la Distanță de Formare de Câine Anti Scoarța Vibratoare Bip Guler de Câine LCD Wireless Șoc Electric Guler pentru 1 sau 2 Caini Puppy Set

Adaugă o recenzie

Animale de companie la Distanță de Formare de Câine Anti Scoarța Vibratoare Bip Guler de Câine LCD Wireless Șoc Electric Guler pentru 1 sau 2 Caini Puppy Set

Papani este angajat la studiul de companie psihologie comportamentală și de a explora mai bine metodele de comunicare între oameni și animale de companie.Vom crea o varietate de accesorii pentru animale de companie folosind propriile sale de cercetare și dezvoltare avantaje în domeniul de produse de tehnologie.Papani stabilește o punte de legătură între proprietari și animalele lor de companie, care ajută proprietarii de tren animalele lor de companie în mod eficient.

Caracteristici Principale:

* 3 Moduri de Formare - Electronice de Formare de Câine Guler oferă 3 extrem de eficiente și sigure moduri de formare (sonor, vibratii si socuri moduri) pentru tine de a învăța un câine bază ascultarea de comenzi și de a rezolva o incontrolabile câine probleme de comportament.

* Ultimate Instruire - Formare de Câine Guler cu Telecomanda oferă de la 0 la 9 niveluri de intensitate pentru Vibrații și Șocuri de Stimulare, plus un standard de Modul Beep.Fie un expert trainer sau proprietar de animale de companie, cu aceste 3 tipuri de stimulare, veți găsi un seif corective stimulare care funcționează cel mai bine pentru cainele tau.

* Reglabil Pentru orice Dimensiune de Câine - Reglabil Guler de Formare variind de la 14 la 25 de centimetri, se va potrivi dvs. de mici, medii sau mari dimensiuni câini.Papani e-guler curea Nailon mai bine pentru a ajuta la protejarea cainelui pielea sensibila.

* Călătorie Cu animalul Dumneavoastră de Companie - nu ezitați despre antrenament în ploaie, atât transmițătorul nostru, rezistent la apă și la guler sunt reîncărcabile.Încărcare rapidă și poate fi făcut simultan cu ambele dispozitive

* Libertatea de A Călători - Fi wireless de control de animale de companie de până la 330 de metri.Rapid tren dvs. de câine în curte sau în parc, Cu o viata lunga a bateriei, va fi capabil să tren dvs. de câine în mod eficient.

* Design inteligent - de la Distanță Câinele de Zgardă cu securitatea de blocare a tastaturii preveni orice misoperation de pe telecomandă.Simțiți-vă liber pentru a transporta de la distanță, fără griji cu privire la șocuri accidentale.

4 Modul De Formare

● Bip

● 9 niveluri de intensitate a Vibrațiilor

● 9 niveluri de intensitate de Șoc Static

● LCD lumina

Notă: vă sfătuim să încercați treptat nivelurile pentru a găsi-o pe cea corespunzătoare atunci când se utilizează acest animal de companie sistem de formare pentru prima dată.

Sigur Umanistă Înveliș De Design

Cauciuc moale contact de acest guler de câine este mai sigur decât alte metal, șoc cap nu ar contactați piele de câine direct, protejarea cainele de deteriorarea pielii.

330 m de la Distanță Gama

Wireless raza de control de pana la 330 m, cu ușurință tren dvs. de câine în parc sau în curtea din spate, nu-ți face griji ruleaza prea departe.

Receptor Rezistent La Apa

Receptorul are o super performanta rezistent la apa, astfel încât animalele de companie pot înota sau de mers pe jos în ploaie cu ea.dar întotdeauna se asigura că Capacul din Cauciuc sigilii Portul de Încărcare.

Piele-friendly Guler

Reglabil guler cu materiale de înaltă calitate, protejează câinele pielea sensibila, durabil, ușor și confortabil pentru câini!

Reîncărcabilă

Telecomandă și Receptor sunt atât reîncărcabilă.

Poate fi perceput în același timp.

Pachetul De Conținut

1* Transmițător

1* Receptor

1* Curea Nailon

1* Cablu De Încărcare

1* Bec De Testare

1* manual de Utilizare

2* Puncte De Contact

Etichete: anti coaja guler de câine, hlbb guler de câine, sac de câine trata, collares perros, guardian anti coaja, legăturile animale de companie, anti coaja, oamenii șoc guler, guler de câine eletronic, anti scoarța
Gama 330 m
Cu spate alb lumina ecranului Poate fi folosit pe timp de noapte
Tip Câini
Tip De Element Formare Gulere
Reîncărcabilă baterie reîncărcabilă de Control de la Distanță și Receptor
Rezistent la apa IP67
Numărul De Model ps3
Nume De Brand papani
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Este Dispozitiv Inteligent No
3 modul de Formare șoc/vibrații/bip
Alimentare Baterie reîncărcabilă litiu-ion (built-in)

Scrie o recenzie

Produse similare