Oferta

565.44lei

VÂNT Usor Maro cu Argint imagini de Fundal de Lux, Material Natural Siguranță Inocuității 3D Tapet În Rola Decor Acasă

Adaugă o recenzie

Plută imagini de fundal descriere

1. Ne place moale, organic textură de plută și beachy vibe, care merge cu ea.Acesta aduce o anumită adâncime în orice cameră și oferă o neașteptată de fundal.Fiecare rola este mână de mână. 2. Acest frumos robust tapet seamănă cu scoarța unui copac, cu un motiv bun.Structurat substanță este de plută naturală, dar se arată în fantezie combinații de culori luminoase, cu metal arată prin intermediul.Acest organice, dar, de perete care acoperă ar fi uimitoare într-un post-modern apartament oraș sau indraznete, sofisticate lodge.caracteristicile Metrice dimensiune: 0.91 m * 5.5 m = 5 metri pătrați Kaiser dimensiune: 18.04 ft * 2.98 ft = 53.82 de metri pătrați Simplu agățat instrucțiuni Unpasted, lavabil, detasabil Vă RUGĂM să REȚINEȚI: tonurile de Culoare pot varia în funcție de diferite de iluminat în cameră.Adeziv tapet nu este inclus, dar poate fi de la magazinul de hardware locale.Pentru Cantitate Suficienta Pentru A Evita Diferențele De Culoare De Diferite Lot (Diferite Ordine Diferite Lot)

De Ce Să Cumpărați De La Noi ?: "Vânt Tapet" Este Prefessional Narual Fabrică În China (În funcție de Cantitatea De Tapet Role de Produs Pe An).Fabrica A Început să Producă Tapet Din 1999 Și Oferă Țesături Naturale Tapet Cu cele mai BUNE Produse, care este sigur pentru tine si familia ta!Toate certificatele de calitate sunt pe mâini.

Etichete: cărămidă lemn tapet, cald living ligth, iarna lemn tapet, maro mat tapet, folie de lemn tapet, sufragerie ligth, ligth camera, camera de zi ligth lemn, led-uri verzi usor, ligth
Tapet 3D papel de parede
Material Natural Material Tapet Plută / Coaja
Utilizare De uz casnic
Material plută tapet
Nume De Brand VÂNT
Numărul De Model 8199
De hârtie de perete tapet pentru pereți în rulouri
Stil Clasic
Imagini de fundal orginal lemn de culoare tapet
gazete de perete decor acasă papier peint
Tratament De Suprafață Paie
Caracteristică Foarte Groasă
fotografie tapet actele de pared
Unitate De Încărcare Usd/Rola
papel de parede 3d tapet 3d
Imagini de fundal 3d imagini de fundal 3d pe perete
Cerere tapet living
model tapet
Funcția Anti-static
Utilizarea Bătrânii Cameră
Tip Material Natural De Fundal

Scrie o recenzie

Produse similare