Oferta

19.49lei

32.50lei

4BUC Cățeluș Câine Pantofi Nailon Pânză Impermeabilă de Iarnă Câine de Companie Pantofi Sigure și Reglabil Antialunecare de Cauciuc Unic animale de Companie Pantofi

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

Dimensiune: Avem 4 dimensiuni ar putea fi folosite pentru cele mai multe dintre câini.Ai putea urmări pozele noastre pentru a măsura lăbuțele câinelui tău.Apoi alegeți dimensiunea puțin mai mare decât măsurarea.Deci s-ar putea asigurați-vă că pantofii sunt potrivite și confortabil pentru câini.

Sigur Și Reglabil: Ai putea regla curele de fixare pentru a pune pantofii pe și în afara cu ușurință.Te rog strâns curelele să asigurați-vă că pantofii nu ar drop off.Reflectorizante curele ar putea fi vizibil și câinii ar fi mai în siguranță pe timp de noapte.

Nealunecoase Cauciuc Unic: cainele cizme au un accidentat talpa de cauciuc pentru a oferi tracțiune.Așa că pantofii ar putea să lăbuțele curate și câinii ar putea merge cu ușurință pe podele netede sau drumuri.Ai putea să-ți câinii să facă activități în aer liber cum ar fi drumeții sau camping și etc.

Toate Anotimpurile și Condițiile: animale de companie Noastre de pantofi utilizarea moale si respirabil țesături, câinii ar putea purta pantofi în toate anotimpurile.Preveni caldura de la asfaltul fierbinte în timpul verii și oferă căldură în vreme rece de iarna.Bine proteja câinii labe de pavaj, iarba, faianta, pachet, barca, iarna sare, zăpadă, gheață, interior podele din lemn și alte suprafețe.Și, de asemenea, proteja și au podea și mobilier.

NOTE: câinii broboane de sudoare după purtarea de pantofi caine.Este recomandat pentru a șterge lăbuțele câinelui după utilizarea.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Cățeluș Câine Pantofi

Material: Nailon Pânză

Culoare: Negru, Rose, Rosu, Albastru

Cantitate: 4 buc

Dimensiuni(Lungime * Latime): S: 5*4 cm/2.0*1.6 in

M: 5.5*4.5 cm/2.2*1,8 în

L: 6*5cm/2.4*2.0 în

XL: 6.5*5.5 cm/2.6*2.2 în

Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că alegeți lățimea de pantofi, dar nu lungimea!!!!

Pachetul Inclus:

4 x Pet Pantofi

IMPORTANT: vă Rugăm măsura animale de companie picioarele în conformitate cu metoda postat în imaginea înainte de a comanda: 1. Puneți laba pe o bucată de hârtie și apăsați în jos pe partea de sus, mimând modul laba se răspândește atunci când câinele este de mers pe jos; 2. Mark părțile stânga și dreapta de pe hârtie și se măsoară distanța între mărcile; 3. Măsura laba Maximă lungime și lățime; 4. Alege pantofi cu dimensiunea un pic mai mare decât laba dimensiune (aproximativ 1 cm mai mare).

Etichete: padding pantofi de iarna, pantofi caine chow, steaua câine de companie pantofi, zmee câini, pânză de câine, pantofi impermeabil câini, legăturile animale de companie, si pantofi câini, câine de pantofi, câine
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare