Oferta

157.06lei

174.51lei

Motocicleta Separarea ghidon Ghidon Clipons Clip Pe Ons Ghidon Pentru HONDA CBR954RR RVT1000R RC51 CBR929RR CBR1000RR

Adaugă o recenzie

Nouă

945

6080

Caracteristici:

Economic,puterea uimitoare

Bun manipularea și stabilitatea la viteza mare

Ușor de instalare,instrucțiuni de instalare nu sunt incluse.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru Ca Imagini

Material: 6061-T6 Aluminiu.

Montarea:

2004-2010 CBR1000RR

2000-2006 RVT1000R RC51

2002-2003 CBR954RR

2000-2001 CBR929RR

Pachetul Include:

O Pereche Clip De Pe Ghidon Ca Imagini

Instrucțiuni de Instalare NU este Inclus

1.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire. 2.Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun. 3.Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim . 4.Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).

o timp de Transport maritim în Următoarea formă:

poate Haja Oarecare Întârziere Ca Compania De Transport maritim Sau Vamale, aș Vrea Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru a Deschide Disputs Ca Nu Este Eroarea Noastră

Când Selectați Trimis De Către Exprima, Uneori, Oamenii Nu Vor Posta E-Mail Pe Care Ați Selectat-O Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Vămuire, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Mai Rapid.

vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.

revenirea articol trebuie să fie în starea inițială, trimite elementul înapoi la adresa ei vă spun.

prețul de achiziție va fi returnat, dar costul de transport nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în eroare, cumpărătorii trebuie să plătească costurile de returnare.

cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, pachetul pierdut pe compania de transport maritim, de slabă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului (necesită imagini clare de produse și pachete) .

Alipay este de Preferat.T T ,West Union ,Paypal, de asemenea, acceptabil.

1.Ca bunul nostru cumpărător, vă doresc să ne dea feedback-ul pozitiv după ce a primit produsele noastre de înaltă calitate.întotdeauna am obține o reducere sau cadou pentru cea de-a doua-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.

2.Ne arată timpul de expediere către clienți, astfel încât să nu ne lăsați feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, care este cauzat de compania de transport maritim.

3.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință, încredere în noi și să ne trimiteți un e-mail direct, orice probleme pot fi rezolvate.

Etichete: ghidon motocicleta fatbar coloane, handelbars motocicleta google, honda cbr 1000 rr 2006 rim, cbr954rr spate, magnet ochelari de soare, cbr 929rr, motocicleta z ghidon, Cbr 1000 rr 2008, ghidon coloane motociclete, acoperă motocross ghidon
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand JFGRACING
Motobike Face Honda

Scrie o recenzie

Produse similare