Oferta

40.03lei

1,5 mm țiglă clipuri placi ceramice distanțier pachet de 200pcs faianta sistem de nivelare

Adaugă o recenzie

1,5 mm țiglă clipuri placi ceramice distanțier pachet de 200pcs faianta sistem de nivelare

Rețineți: noi, de obicei, de control în termen de 2 kg pentru un singur pachet, care este convenabil pentru transport.Daca comanda dvs. este mai mult de 2kg, va vom trimite separat în mai multe pachete.Le veți primi unul după altul.Vă rugăm să nu vă faceți griji.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Pachetul includeds : 200pcs x Clip(1,5 mm) caietul de sarcini : Material: Clipuri: transparent plastic PE Clipuri: 35 x 40 x 17mm Culoare: Clar Clipuri Placi de Spațiu/ Gap: 1,5 mm Placi de Grosime: 3mm - 12mm Caracteristici : Puteți ajusta rapid și de a menține planeitatea între țiglă și gresie.A preveni deplasarea în ciment sau gresie cu adeziv de gresie proces de solidificare.Operație simplă, ușor de utilizat, foarte usor de utilizat.Îmbunătățind considerabil viteza de dale de pavaj, și de a reduce dificultatea de dale de pavaj, Placi de nivelare dispozitiv (reglare orizontală între plăci și dale) După terminarea lucrului, cu piciorul dați afară sau cu un ciocan de cauciuc bat de-a lungul tăieturii direcție.Roșu pană distanțier după ce a eliminat, de asemenea, poate reutilizabile.Cum să utilizați: 1-Utilizarea de ciment sau adeziv faianta după cum este necesar. 2-în Conformitate cu placi de dimensiuni, setați una sau mai multe suporturi pe fiecare parte. 3-Set țiglă și clip, 24 de ore mai târziu și apoi bate cu un ciocan de cauciuc. 4-Introduceți pană în sprijinul slot cu grijă să nu treci de punctul de rupere. 5-Pentru a facilita această operațiune, utilizați noastre speciale de tracțiune reglabil clește este recomandat. 6-atunci Când ciment sau adeziv faianta uscate, simpla separare între chip și pană se poate face cu un ciocan de cauciuc sau chiar cu picioarele.

Pentru Transportul

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO. 2)Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4)SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5)Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Garanție

Dacă aveți orice întrebare pentru produs, puteți trimite E-mail pentru a ne contacta imediat, vom rezolva întrebarea dumneavoastră cât mai curând posibil. .Sau dacă există o problemă cu bunuri, o vom face chiar de a le înlocui sau de a restitui.

Feedback-ul

Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Multumesc!!!

Etichete: pila placi ceramice, placi ceramice, placi ceramice de nivelare spacer, granit utilaje, riso mașină, camper sistem de nivelare, placi ceramice ochiurilor de plasă, distanțier faianta, faianta, nivelul faianta
Dimensiune 1.5mm
Greutate brută 700g
Material Plastic
Numele produsului Faianta Sistem De Nivelare
Greutate Netă 650g
Numărul De Model A4201
Cantitatea 1,5 mm țiglă clipuri 200pcs
Cerere Asigura buna nivelare a placilor

Scrie o recenzie

Produse similare