Oferta

56.75lei

113.49lei

WEMEDA Nu sunt Necesare Baterii fără Fir Usa 150M de la Distanță Casa Inteligentă de Auto-alimentat Butonul de Apel Clopot NE-UE din marea BRITANIE AU Plug 60 De Clopotei

Adaugă o recenzie

Caracteristici și specificații

1.Apăsați butonul, super-cod de învățare pot în mod liber să învețe pentru a se potrivi, poate fi nelimitat potrivire receptor. 2.În loc de a folosi o baterie, butonul convertește energia cinetică în energie electrică și trimite un semnal atunci când este apăsat. 3.Transmițătorul poate funcționa în mod normal, în zăpadă sau temperaturi ridicate, mediu, rezistent la apa si praf. 4.Dacă mai multe butoane sunt asociate cu unul sau mai multe receptoare în același sistem, fiecare buton poate fi setat la un ton de apel diferit. 5.De putere-off funcția de memorie: Porniți din nou după o oprire, nu este nevoie de a re-regla și de blocare apel. 6.Receptorul este disponibil într-o varietate de prize, NE/eu/UK Plug și AU adaptoare, potrivit pentru cele mai multe țări. 7.Ochi-prinderea lumina de fundal luminează intermitent când cineva apasa soneria.Deosebit de potrivit pentru persoanele în vârstă, surd, și femeile gravide. 8.Receptor tensiune de 220v. 9.Receptorul este o distanță de 150 de metri (în zona deschisă), care poate fi afectat de către mediul înconjurător și obstacole. 10.Receptorul are 60 de tonuri de apel pentru a alege de la, iar volumul este de 0-110db în 5 niveluri. 11.Doar conectați receptorul la o priză electrică,butonul de apăsare transmițătorul poate fi stick-l până la ușă, cu condiția benzi adezive. 12.Transmițător dimensiune:70*46*24 mm,Receptor dimensiuni:92*62*32mm Notă: butonul nu poate fi plasat pe o usa de fier, deoarece aceasta va interfera cu semnalul.Dacă receptorul nu sună atunci când butonul este apăsat, după primirea de la ușă, vă rugăm să asociați soneria de la intrare.

Cum să pereche de semnale?

Metodă de cuplare: apăsați și țineți apăsat butonul de volum de pe receptor timp de aproximativ 5 secunde (lumina este aprinsă), eliberați butonul de volum, apoi apăsați butonul imediat, semnalul este asociat cu succes.

Cum de a modifica și de blocare muzica?

Apăsați și țineți apăsat butonul de volum al receptorului înainte de a introduce ștecherul în priza de curent.Ștecherul în priză până când lumina a receptorului se aprinde, eliberați butonul de volum, apăsați butonul de muzică pentru a se adapta la muzica preferata ton de apel, apăsați și mențineți apăsat butonul de volum până Când lumina este pornit, apăsați transmițător de două ori imediat, iar muzica este blocat cu succes.

Cum de a rezolva cazul în care munca nu este normal,atunci Când primirea de bunuri?

1. Încercați să asocierea de semnale în primul rând. 2. Va rugam sa ne contactati, va vom trimite un video pentru a vă ajuta. 3. Dacă există o problemă cu produsul, ne va re-trimite la receptor sau butonul pentru tine.

Etichete: ușa mingea camera, doorbel, zmodo soneria inteligent, wireless doorbel, restaurant de apel, soneria fără fir cu baterie, ifttt senzor, bell camera, cacazi soneria fără fir alb, mp3 sonerie electrica
melodia 60 tonuri de apel
Volumul 5 niveluri de 0-110DB
Receptoare de tensiune Nominală 110-220v
Numărul De Model FA88
Butonul De Power Nu sunt necesare baterii Auto Alimentat
Nume De Brand WEMEDA
Sursa De Alimentare SUA/UE/UK Plug UA adaptor
Tip Sonerii
Primirea distanta 150M de la Distanță (în spațiu deschis)
DIY Consumabile ELECTRICE
Usa Tip Wireless
Grad Impermeabil IP44

Scrie o recenzie

Produse similare