Oferta

386.45lei

Venalisa 2020 Noi de unghii cu gel kit led-uri lampa de unghii manichiura base coat strat superior 7.5 ml gel de culoare poloneză set complet

Adaugă o recenzie

în acest link ,puteți alege orice Venalisa gel culori poloneză pentru A Patra opțiune,pls amintiți-vă las numărul de culoare atunci când plasați comanda Caracteristică: 100% top de asigurare a calității Include toate nail art instrumente de Bază.Suitale atât pentru uz casnic cât și pentru uz profesional.Detalii produs:

1*36W UV Lampă cu LED-uri

20*unghii cu Gel Unghii Venalisa 7.5 ml

1* strat Superior 7.5 ml

1* strat de Bază 7.5 ml

1* strat Superior 30ml (Gratuit)

1* strat de Bază 30ml (Gratuit)

Memento Cu Amabilitate:

Vă rugăm să sigila unghia marginea atunci când perie de vopsea.În acest fel se va evita marginea ciobire și de a face unghii cu gel pentru a obține durată mai lungă de timp.

Cum să soak off gel de unghii poloneză?Pasul 1: se Înmoaie un tampon de bumbac cu remover lichid.Pasul 2: Warp deget.Pasul 3: Așteptați timp de 2 ~ 5 min.Pasul 4: fișier Ușor departe.Pentru Transport

Q: Cum de a urmări informațiile de transport maritim?

A: va Rugam sa va autentificati cu numărul de urmărire în acest site:

Dar, în mod normal, informațiile de urmărire va fi valabilă în termen de 5 zile lucrătoare după ce-am expediat comanda.

Pentru Comanda & Plata

Q: vrei nava mea de diferite ordine într-un singur colet?

O: Dacă ai face diferite comenzi în aceeași zi / același magazin și de nave la aceeași adresă, vom împacheta și le livrează într-o singură parcelă împreună.

Q: Cum de a selecta diferite culori într-un singur pentru a obține o reducere?

O: Dacă doriți să cumpere mai mult de un produs, vă rugăm să adăugați totul la Cosul de prima.Atunci când trece la pagina de finalizare a comenzii, Vânzătorul reducerea va fi calculată automat.

Q: de Ce nu-mi aprobe plata?

O: plata au fost controlate de Vasluion.ro platformă, vă rugăm să contactați service dacă aveți orice problemă de plată.Web link-ul:

Q: am anulat comanda de ce banii nu se întoarcă la cont?

A: banii se vor întoarce în contul dvs. în termen de 7 zile normal.Pentru că toate plățile aferente au fost controlate de Vasluion.ro, vă rugăm să contactați serviciul prin acest link, de asemenea,:

Pentru Diferența De Culoare Și Volum

Q: de Ce există diferențe de culoare între produsele reale și imaginile afișate pe calculator?

A: din Cauza imaginile au fost luate în condiții de iluminare diferite de fundal și va fi arătat de afișare diferite, asa ca este normal pentru o diferență de culoare între produsele reale și imagini.Dar culorile ne-a arătat că au 99% aproape de true color.Vă recomandăm să verificați feedback-ul și compara clienții noștri imagine reală în mod corespunzător.

Q: de Ce bunurile primite nu sunt complete?

O: Am declarat fiecare flacon cu volum exact ca 5ml fiecare borcan/sticla.Dar dacă sticla a fost umplut complet full, volumul este de cel puțin 8 ml.Avem nevoie pentru a asigura sticla cu mic spațiu gol pentru folie de etanșare.Între timp, ca urmare a mărfurilor s-au umplut de mașini, ±2% eroare este posibil.

Pentru Rambursare

Q: Ce ar trebui să fac dacă am primit un produs defect?

O: Dacă găsiți orice daune la primirea coletului , vă rugăm să luați fotografii și a arătat la serviciul nostru înainte de a deschide ambalajul original.Dacă se confirmă, vom da un soluția mulțumit.

Q: Ce ar trebui să fac dacă primesc un ordin lipsit unele elemente?

A: vă Rugăm să ne spuneți exact element și numărul de culoare ai pierdut, vom verifica și confirma cu scopul de sistem/ sistem de transport pentru greutatea exactă.Dacă se confirmă, vom da un soluția mulțumit.

Soluția noastră inclusiv dar nu limitat vrea: Retrimiteți lucrarea de bunuri, de restituire legate de bani și să ofere noastră specială cupon de reducere pentru urmatoarea comanda etc.

Etichete: gel lac venalisa, gel kit de unghii, gel de unghii set, gel de unghii uv, Dazz, arta unghiilor, Gel lac, dh cuie, gel de unghii set cu lampa, uv gel lac de unghii canni
Set Complet 22buc gel polish & lampă cu led-uri&30ml superior&30ml vopsea de bază
exp 24 Luni
Cantitatea 1Set
FOLOSIT PENTRU nail design
Volumul 8 ml
Numărul De Model 70312
Unghii Manichiura inmuiati-off gel cu led-uri poloneză
Leac Lampă cu LED-uri
Nume De Brand VENALISA
Ingredient Gel De Unghii
Tip UV Gel
Tip De Element Unghii cu Gel unghii Tool kit
Kit De Unghii Instrument/decor/gel polish/lampa
NET WT 7.5 ml/buc gel polish

Scrie o recenzie

Produse similare