Oferta

73.22lei

IDC34 de sex masculin la terminal block breakout bord IDC34 conector PLC releu adaptor de Montare pe Șină DIN IDC34 Mini breakout bord

Adaugă o recenzie

IDC-34 Șină DIN de Montat Modulul de Interfață.IDC pin 2.54 mm/0.1" de sex masculin antet conector.Teren de 5,08 mm bloc terminal cu șurub.Montabile pe șină Din - pentru lățime 35 / 32 / 15mm șine.Din muntele caz pot fi luate în afară pentru montare pe panou utilizat.De înaltă calitate PCB locuințe/transportator.FR-4 fibre de sticlă PCB, dual straturi de cupru. 100% nou, nu a folosit niciodată.Tensiune nominală: 60V.Curent nominal: 1A / pe pin.Temperatura de operare: -20 la 50 ° C

Bloc Terminal caietul de sarcini:

Sârmă gama - 26-16AWG.

Lungime bandă - 5mm.

Suruburi M2,oțel,Cr3+ Zn placat.

Cuplu - 0,2 Nm (1.7 Lb-In).

Pin header și Cușcă de - Aramă.

Suntem specializati in proiectarea si fabricarea de modul releu, breakout bord, bord de control pentru CNC și zona industrială, de asemenea, vom accepta OEM/ODM modele.

Alt tip similar de produse:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vasluion.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vasluion.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: plc 3 adaptor, din mount, din rj45, huawei plc adaptor, suport șină din, 34 pini conector, hmi, bord terminal, plc, av600 plc adaptor
Numărul De Model IDC34 Mini
Gen De sex masculin
Tip IDC34 Mini
Cerere De iluminat, Breakout bord
Conector IDC34 Mini
Produs HLKC

Scrie o recenzie

Produse similare