Oferta

119.35lei

198.92lei

OSRAM H4 9003 12V 60/55W Nou Noaptea Întrerupător cu Laser, Mașini de ultimă Generație Faruri cu Halogen Hi/lo Fascicul +150 Luminozitate 64193NL, 2X

Adaugă o recenzie

URMĂTOAREA GENERAȚIE A SOSIT!Performanță lămpi reprezintă putere, intensitate luminoasă, lumina maximă de ieșire, precum și high-end tehnologii.De performanță auto becuri de la OSRAM stabilit noi standarde pentru iluminat auto cu vizibilitate sporita.De la halogen tehnologii și mai multe linii de produse, puteți selecta dreptul de lampă pentru a se potrivi cu cerințele dumneavoastră personale.

Beneficiile produsului Mai multă lumină vă permite să vedeți în continuare și, prin urmare, să reacționeze mai repede, o Mai bună vizibilitate.Aspect Modern.Semne, obstacole și pericole pot fi recunoscute mai devreme.De calitate Premium, fabricat în Germania/SUA Număr de becuri: 2

Caracteristicile produsului Până la 150% mai multa luminozitate, comparativ cu standardul minim legal.Până la 150 m de fază lungă .Până la 20% mai alba lumina comparativ cu standardul minim legal.Mai multe lumina de performanță din cauza laser inovatoare tehnologii de ablație (H4/H7/H8/H11/HB3/HB4).Design unic, cu laser gravat numele produsului (H4/H7/H8/H11/HB3/HB4).

Consultanță juridică în Comparație cu minim ECE R112/R37 cerințe.

Vedere buna - Important în traficul rutier, dar pentru mulți șoferi nu o chestiune de curs

Mulți oameni găsesc de conducere de noapte obositoare, fie pentru că poartă ochelari sau, în general, slabă pe timp de noapte.În plus, așa-numita twilight viziune poate diminua cu înaintarea în vârstă, deoarece elasticitatea mușchilor ochiului scade.Elevul nu se poate deschide atât de mult.Rezultatul: mai putina lumina cade pe retina.

Proprii farurilor este simțit întotdeauna mai slab.Viteza de alte vehicule este, de asemenea, rău.Cu ochelari noi singuri rareori poți compensa asta.Timp de înaltă performanță pentru faruri și lămpi!

De lumină și de viteză: mai mult timp pentru a reacționa

Mai repede viteza, mai decisiv, un rol important este jucat de faruri bune.Un exemplu: noapte de conducere pe autostrada, la 130 km/h (80 km / h).Urgență distanța de frânare la viteza asta este de aproximativ 125 de metri pe o suprafata de drum uscat.

Pe un carosabil umed sau la temperaturi scăzute, distanța de frânare necesară în curând devine critic mai mult.Mai devreme faza lungă luminează dintr-o dată apare un obstacol sau obiect înainte în întuneric, cu atât mai bine va fi.

-Stres - experienta de conducere de zi cu zi

Un singur lucru mai presus de toate este esențială pentru a face experiența dumneavoastră de conducere în întuneric fără stres și în condiții de siguranță superior de lumină strălucitoare.Acesta este motivul pentru OSRAM a dezvoltat în mod sistematic și și-a îmbunătățit performanța lămpi pentru a deveni cele mai puternice NIGHT BREAKER familii de produse din toate timpurile.

Mai multă lumină face posibilă pentru a vedea mai departe și de a reacționa mult mai repede.Acest lucru este important pentru șoferii cu orbire de noapte sau conducătorul auto care se vedea prost pe timp de noapte, în general - în special în situații în care fiecare secundă contează.

Timp pentru a face upgrade de lămpi - NOAPTEA BREAKER acum

Indiferent dacă alegeți cu halogen sau xenon light – vă puteți baza întotdeauna pe masive de avantaje de NOAPTE ÎNTRERUPĂTOR de performanță lămpi.Adresați-vă service sau de la un dealer de specialitate cu privire la dreptul de lămpi pentru vehiculul dumneavoastră.Noastre de iluminat experții sfătui întotdeauna schimbarea lămpilor de pe ambele părți ale vehiculului dumneavoastră în același timp.Având în vedere acest lucru, o NOAPTE ÎNTRERUPĂTOR lămpi sunt disponibile, de asemenea, în perechi, în convenabil Duobox.

Ia-ți pulsul – cu un upgrade la noua NOAPTE ÎNTRERUPĂTOR lămpi.

PACHET

-Elementele vor fi tratate și protejate de bine. -Dacă aveți cerințe speciale pentru ambalare, vă rugăm să ne contactați.TRANSPORT

-Toate elementele vor fi livrate în întreaga lume. -Toate elementele vor fi livrate în termen de 2~4 muncit g zile (exclusiv zilele de sâmbătă, duminică și de Vacanță), după ce plata este primită și eliminate. -Toate elementele vor fi livrate la adresa dvs. de ordine , așa că vă rugăm să asigurați-vă că pentru a ne oferi corecte, precise, detaliate adresa de livrare. -Taxe vamale este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate. -Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate prin Vasluion.ro Standard de Transport maritim . -Transport maritim timp cât urmați de masă va fi de referință.

Metoda De Transport Maritim

Destinație

Timp De Transport Maritim

Poștale

Vasluion.ro Standard

Australia

7~20 zile

Transport gratuit

(greutate

Regatul Unit

7~20 zile

Canada/statele UNITE ale americii

10~20 de zile lucrătoare

Vietnam, Mongolia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea De Sud, Austria, Germania, Olanda, Franța, Finlanda, Thailanda, Danemarca, Grecia, Elveția, Portugalia, Grecia, Belgia, Irlanda, Singapore, Norvegia

15~30 de zile lucrătoare

Africa De Sud, Bulgaria, Belarus, Cipru, Croația, Letonia, Liechtenstein, Moldova, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Brunei, Indonezia, Cambodgia, Malaezia, Filipine, Vietnam, Mongolia

15~35 de zile lucrătoare

Italia, Brazilia, Rusia, Israel, și alte țări

25~45 de zile lucrătoare

Vasluion.ro Premium

Australia, Franța, marea BRITANIE, Germania, SUA, și alte țări

3~7 zile

Plus Taxa de Transport de PLATĂ - Plata trebuie să fie finalizate în termen de 20 de zile.GARANȚIE și FEEDBACK-ul-Toate elementele vor fi testate înainte de expediere.Le cumpere cu încredere! -Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, ne puteți trimite un email pentru o înlocuire sau de rambursare, vă rugăm să ne de contract și verificați adresa de returnare înainte de a reveni. -Nu accepta să se întoarcă componente electronice. -Rambursare completă atunci când primesc elementul original.Observație: Returna taxa de transport este plătită de către cumpărător. -Vom menține cele mai bune servicii de standarde și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 5 stele feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru noi,deci, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a ne da feedback Neutru sau Negativ sau pentru a deschide un caz , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.CONTACTATI-NE străduim pentru a vă oferi cele mai bune servicii, și vom răspunde la întrebarea dumneavoastră în termen de 12 de ore. -Scopul nostru cel mai mare este de a satisface la maxim cerințele clienților.

Etichete: tub cu laser, cerc material, led osram, osram hl h7, led psx24w, h4 cu halogen, apărare electro soc, osram, 100w cu laser co2, h4
Număr Parte 64193NL
Pachetul Include 2 becuri
Tensiune 12 V
Certificate ECE, DOT
Garanție 2 Ani
Caracteristici Până la 150% mai multa luminozitate / Până la 150 m de fază lungă / 20% lumina mai alba
Nume De Brand osram
Se Potrivesc Pentru Faruri, high low beam
Modelul De Baza P43t
Model H4
Putere 60W

Scrie o recenzie