Oferta

850.19lei

1 214.55lei

Sysperl Viziune de Navigare Aspirator Robot pentru Acasă Aspirateur Auto Taxa de Robinet/de Vid de Curățare Roboți V50 Camera roboți

Adaugă o recenzie

Mare de Aspirare de 1800Pa și de Curățare Puternic

Un debit mare de aer fără perii fan are o presiune maximă a aerului de aproximativ 1800Pa*, care permite rapid și eficient de curățare de praf acumulate pe podea sau covor și, de asemenea, permițându-vă pentru a obține rezultate instantanee.

Ochi pentru a Vedea - VSLAM Tehnologie

Viziunea Stereoscopic înseamnă percepția adâncimii.Cu ajutorul camerei, V50 vede nu numai obstacole în calea sa.Se estimeaza exactitate locația lor și de mărimea și redirecționează cursul jurul lor.

Drop Ziduri Invizibile

Proteja bunurile de valoare cu virtual no-go zone sau pereti virtuale, toate de la app.Utilizați-le pentru a proteja totul, de la vase mici pentru a întregul camere.

O Singură Aplicație De La Distanță Controlează Totul

Deschide WEBACK app de la distanță începe curățarea în orice moment, precum și să vizualizați starea de lucru a robotului și curățare hartă în timp real.Venind acasă de la locul de muncă la confortul de o casă curată face toată diferența.Programul, începe, întrerupe sau anula sarcinile de curățare cu un clic pe un buton.În plus, puteți de la distanță a face upgrade de sistem software, și optimizarea continuă de actualizare de algoritm face robot inteligent.

Curat, Cu Vocea Ta

Control prin voce sau cu ajutorul telefonului.Da detaliate comenzi și de a primi feedback cu privire la modul V30 este performant.

Auto-Retur De Curățare

Atunci când nivelul bateriei este prea scăzut pentru a continua curățarea, V50 va reveni automat la baza de încărcare.Odată încărcat la 100% a bateriei se va relua de curățenie în zona în care s-a oprit.

Încetinit de coliziune pentru a proteja mobilier

7 grupuri de decelerare senzori forma infraroșu decelerare matrice, fiecare dintre care detectează un obstacol înainte în avans și pentru a evita sau se ciocnesc ușor pentru a se proteja pe sine și mobilier.

Non-Stop De Curățare

Se poate trece de obstacole de până la 1.3 cm înălțime, inclusiv politica de praguri sau de alte lucruri, cum ar fi cabluri printre mobilier, la fel de ușor ca mersul pe jos pe pământ solid.

Design Subțire Numai 3.07"

Prevenirea Căderii

3 stâncă senzori sunt configurate pentru a sesiza înălțime pas în timp real și pentru a preveni căderea de a asigura în condiții de siguranță de curățare.

* Măsurată prin Sysperl Laborator, presiunea aerului în MAX modul de curățare în utilizarea practică este de aproximativ 1800Pa. * Unele deschise la culoare etajele au înălțimea de declanșare până la 7 cm, în funcție de culoare podea.

Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți:

1,taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Pentru vămuire ,vom scrie jurul 80USD de pe ambalaj pentru client. 2, trebuie să completați numele și prenumele a cel puțin două cuvinte.O prima și ultima numele este nevoie.Pentru clienții din Arabia Saudită, trebuie să furnizați adresa în limba engleză, atunci când plasarea unei comenzi. 3, trebuie să completați corespunzător codul poștal și numele orașului înainte de plasarea comenzii.Codul poștal trebuie să se potrivească cu numele orașului. 4, Pentru unele țări care au nevoie de marea BRITANIE și AU plug, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine, așa că ne va trimite fișa ai nevoie pentru tine 5, la fel Ca toate celelalte similare roboți, aspirator robot nu funcționează pe podea de culoare închisă, Dacă covorul are zone mari de culoare închisă, acesta va fi cu tact aprobat pentru a fi un obstacol și pentru a evita acest domeniu, deoarece consideră că este o prăpastie.Nu adăugați alte lichide în afară de apă curată în rezervor. 6, Pentru țară din UE, va putem trimite de la ES.Nu este nevoie să plătească impozit. 7, Pentru Rusia, ne pot trimite de la RU.Nu este nevoie să plătească impozit. 8, robotul este conceput cu dublu anti-coliziune, infraroșu de detectare și bara de protecție față.Pereții și mobilierul sunt de culoare închisă, de culoare absoarbe infraroșu, infraroșu nu este recunoscut și va depinde de senzorul de impact frontal. 9,Pentru orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să vină la noi, suntem mereu aici.

Etichete: robot aspirator vacuum, dyson v6, suport roborock h6, robot de jucărie, neatsvor, robot de curățare curat, mop xiaomi 1c, roborock s6 max, decor acasă, lazada robinet benzină curat
Certificare UL
Sac Sau Fără Sac Fără sac
Funcția Matura De Aspirație
LCD No
Features7 aspirator robotizate pentru acasă taxa auto
Special Duza De Aspiratie Plat Duza De Aspiratie
Features4 aspirator robot app control de la distanță
Capacitate Caseta Praf (L) 0.6-1 L
Numărul De Model v50
Features8 stofzuiger odkurzacz robot aspirador stofzuiger
Tip Filtru HEPA
Dimensiune(mm) 310*310*78
Lungime cablu (m) 2m
De Viață A Bateriei 1 oră și 30 de minute
Features6 Robot Aspirator Inteligent
Curățarea Traseului Planificate Tip
Calendarul De Rezervare Da
Tensiune (V) 12V
Control De La Distanță Da
Origine NC(de Origine)
Features5 aspirator robotizate pentru podea acasă
Putere (W) 15W
Perie Turbo No
Features1 aspirateur robot
Instalare robot
Praf De Stocare De Tip Cutie De Praf
Features2 aspirator robot pentru covor si podea
Features3 aspirator robot cu stație de andocare
Nume De Brand sysperl

Scrie o recenzie

Produse similare