Oferta

24.61lei

30.75lei

Pull-Out Caz-Cheie - Cheie Suport Portabil De Piele Menajera Masina Breloc Titularul Portofel Unisex Capac Simplu De Culoare Solidă De Stocare B

Adaugă o recenzie

Caracteristici Principale

Cheie piele sac, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi .O trage-out din piele de caz-cheie asigură cheie într-un singur loc și este ușor de a găsi.

Cheia managerul este înconjurat de piele, astfel încât cheia nu va zgâria conținutul de sac sau de buzunar .Smartphone-uri, tag-uri, notebook-uri, și alte elemente vor rămâne în siguranță.

Este, de asemenea, un accesoriu elegant, care arata bine, mereu în mâinile tale, pe o masă de cafenea, într-un birou sau la domiciliu.

Design de piele de caz-cheie vă permite de a pune cheia nu numai în interiorul dar și în afara.Prin urmare, puteți separa cheie de la diferite uși/locații.Alternativ, puteți utiliza un inel de metal pentru a bloca întregul cutie de chei de pe cârligul de lângă ușă.Mult coarda este făcut de lenjerie de pat și este foarte puternic.

Caietul de sarcini

Materiale

Piele

Dimensiune Produs

13CM X 8 CM X 1 CM

Greutate Produs

100G

Conținutul Pachetului

Pull-Out Cheie Cazul × 1 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Etichete: moneda breloc auto, masina cârlig, menajera bărbați, medic titular cheie, marshall parte, titular cheie cutie de perete, cheie lanț, titular cheie de piele, breloc kt de cat, portofel femei
Origine NC(de Origine)
Nr. de Cârlige 1
Model Tip Solid
Nume De Brand isfriday
Material PVC

Scrie o recenzie

Produse similare