Oferta

24.00lei

26.69lei

PT2315E Canal procesor de Sunet Placa de Sunet de Bas și modul de Ajustare

Adaugă o recenzie

Licitație Titlul va fi aici!

Descriere produs:

PT2315E procesare audio ton bord

Nume produs: PT2315E Procesare Audio Ton Bord

Model: HF202

Alimentare: DC9-15V DC2.1

Intrare Audio: RCA * 2 doi-canal

Ieșire Audio: 3.5 mm pentru căști soclu

Caracteristici:

Total volum, treble, bass, balance 4-way potențiometru de reglare

Indicatorul clipește în timpul de ajustare

VOL: -70dB-0dB (1.25 dB trepte)

TREBLE: -14dB-14dB (2dB pași)

BASS: -14dB-14dB (2dB pași)

ECHILIBRU: -30dB-0dB (1.25 dB trepte)

Pachetul include:

1 Buc PT2315E procesare audio ton bord

Descrierea articol va fi plasat aici.Puteți folosi HTML dacă doriți.Tipul de font, stilul și culoarea sunt pre-definite, dar pot fi suprascrise în element descriere fereastră.Descrieri element poate fi la fel de mult cum doriti, ca template-uri va redimensiona pentru a se potrivi cu lungimea de descrieri.

Detaliile de Plată va fi introdus aici.Puteți crea o secțiune de Plată ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți Detaliile de Plată, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Detaliile de Transport maritim va fi introdus aici.Puteți crea un Transport secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici Detalii de Transport maritim, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Termenii de Vânzare vor fi introduse aici.Puteți crea un condiții de Vânzare secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu au condiții de Vânzare, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Ta Despre Noi informații vor fi introduse aici.Puteți crea o secțiunea Despre Noi, ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu ai nici o Legătură cu Noi informații, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Dumneavoastră Contactați-Ne informații vor fi introduse aici.Puteți crea un Contact Noi secțiuni ca parte a unui Vânzător Detalii de la Vânzător pagina de Detalii în Fila Profiluri.După crearea unui vânzător detalii, puteți selecta pentru a fi incluse în lista dvs. de pe pagina lister, lângă șablonul dvs. de selecție.Dacă nu aveți nici să Ne Contactați, informații, această secțiune va fi eliminat din șablon.

Etichete: auto modul de sunet, lm1036, procesor dsp, soft start, led lego, 32 canale dvr, 3way de control ton de bord, sta326, 2.1 sistem de sunet, atmega128
starea Noi
Tip Logica ICs
MPN Nu Se Aplică
UPC Nu Se Aplică

Scrie o recenzie

Produse similare