Oferta

19.08lei

20.30lei

Bumbac mercerizat Matase Tesatura Satin Cămilă DIY Decor Pijama, Cămașă de kung-fu Costum Cheongsam de Mireasa Rochie de Seara Tesatura de Designer

Adaugă o recenzie

Descriere

Mai multe țesături similare în categoria "Discretizare.Tul.Satin >Satin De Matase". 1.Dimensiuni:1 buc = 50 cm(lungime) * 145 cm(lățime) (± 2 cm de eroare) Daca iti cumperi 2 bucati, noi nu-l va tăia, 2 bucati = 100cm(lungime) * 145 cm(latime). ●Cele mai multe alte Tesaturi din Satin 100% poliester. ●Dar acest Matase Satin Tesatura este din Poliester si Bumbac. ●Opac.Ca diferite culori amestecate. ●Pentru Haine, Rochie, cămașă, cheongsam,DIY,etc. ●Unități de conversie dimensiunea: 1m=3.28 ft. 1ft=12v. 1m=1.0936 yd. 1m=10dm=100cm=1000mm.Dacă aveți nevoie de mari dimensiuni sau doriți alte cerințe, vă rugăm să ne contactați.

NOTĂ

Toate produsele sunt împușcați în conformitate cu elementele reale.Diferite de lumina, unghiul și ecran, produs de culoare este un pic diferit.Vă rugăm să înțelegeți amabilitate.

SFATURI

1.Vă rugăm să confirmați primirea adresa este corecta!!! 2.Odată ce materialul este tăiat, nu poate fi vândut din nou.Prin urmare, nici un motiv de returnare a bunurilor nu este acceptată. 3.Dacă nu puteți găsi materialul pe care doriți pe Internet, puteți să ne dea o imagine.Să încercăm să aflăm. ●Toate elementele vor fi trimise în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este de succes( cu excepția festivaluri din China). ●Suntem o companie care a fost de operare pentru mai mulți ani.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să-mi spuneți.Voi încerca meu cel mai bun să-l rezolve. ●Atunci când puteți alege "Vasluion.ro standard de transport maritim" sau "China Post aer înregistrat mail", ca suport pentru gratuit, puteți cumpăra orice 2 probe pentru $6.5. Cumpara oricare 3 probe pentru $7.5 .Cumpara oricare 4 probe pentru $8.5. Cumpara oricare 5 mostre pentru $10. (1)Cum să se adapteze prețul la comanda?Răspuns: în Primul rând vă rugăm să nu plătească.Voi ajusta prețul atunci când îl văd. (2)de Ce cumpara 1 eșantion atât de scump?Răspuns: "Vasluion.ro standard de transport" transport de marfă este un pic mai scump, mai repede decât "Cainiao super economiei globale". (3)de Ce mai ieftin daca iti cumperi mai multe probe?Răspuns: cele mai mici taxa de transport de marfă este fix.Apoi se calculează de transport de marfă în funcție de greutate.Proba este foarte ușoară.

Etichete: cămilă sus, cheongsam sus, unicorm tesatura de bumbac, mans pijama satin, barkcloth, negru pin, planul de tesatura de bumbac, camel, tesatura satin de matase, tesatura satin
Tip De Produs Alt Material
Nume De Brand chibzuire
Caracteristică Eco-Friendly
Tip Tesatura Satin
Nețesute Technics Imprimare si vopsire
Lățime 145cm
Stil Rochie Fabirc
Tesatura Piele De Căprioară Tip Creative Tesatura
Technics Nețesute
Origine NC(de Origine)
Setați Tipul No
Grosime Subțire
culoare Picture show
Tip de en-Gros No
Material Poliester / Bumbac
model Mercerizat

Scrie o recenzie

Produse similare