Oferta

40.27lei

44.75lei

10buc Listarea Nou Model Pentru Motorola păstrăm e6 E6 Plus Față Exterioară Ecran Lentile de Sticlă OCA Laminat Serviciu

Adaugă o recenzie

10buc Listarea Nou Model Pentru Motorola păstrăm e6 E6 Plus Față Exterioară Ecran Lentile de Sticlă OCA Laminat Serviciu 1.Premium original, de calitate, cadru de sticlă de înlocuire. 2.Orice cracare de sticlă va cere această parte pentru a rezolva problema. 3.Nu includ tv LCD și Nici un ecran tactil digitizor. 4.Fiecare pahar este testat înainte de expediere și de 100% de lucru 5.Welll ambalate în spumă cutie de carton,pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului 6.Am expediat prin China post aer înregistrat mail sau Vasluion.ro standard de transport,care poate urmări tot drumul.Oferi mai multă încredere pe cumpărături.

Despre Livrare :

Vom nava ta a confirmat comanda în termen de 48 de ore (cu excepția Vacanță și de week-end ).

Dacă nu livrăm în termen de 48 de ore ,va vom contacta cat mai repede posibil și actualizare transport de zile pentru tine , vă Mulțumesc .

Despre Plata :

Acceptam plata prin Escrow !Doar nava la Vasluion.ro Adresa Numai , vă Rugăm să asigurați-vă că adresa în Vasluion.ro este corect !Pentru cumpărător rus vă rugăm să lăsați numele Complet , Multumesc !

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 1.Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele 3.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Satisfactia dumneavoastra este cel mai important pentru noi.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: caz moto e6, gri sticlă laminată, lamin, acoperi motorola e6 plus, sticlă laminată cu folie, film lamin, moto e6 juca, laminat de sticlă de culoare, caz motorola moto e6 plus, Film
Livra De două zile lucrătoare după ce plata dvs.
Tip Motorola Păstrăm E6 Fața Exterioară Ecran Lentilă De Sticlă
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca De Telefon motorola
Numele Fața Exterioară Ecran Lentilă De Sticlă
Ambalare STANDARD
QC Unul câte unul pentru a testa înainte de expediere
Nume De Brand SRUD
Calitate Cel mai bun
Caracteristici Clar

Scrie o recenzie

Produse similare