Oferta

107.88lei

163.45lei

Auto Inteligent Dinamic Traiectorie Piese Linie de Parcare Spate Vedere aparat de Fotografiat Invers Backup Vehicul Camera Pentru Android DVD Monitor

Adaugă o recenzie

Auto Inteligent Dinamic Traiectorie Piese Linie de Parcare Spate Vedere aparat de Fotografiat Invers Backup Vehicul Camera Pentru Android DVD Monitor Caracteristici: * Auto Inteligent Dinamic Traiectorie Piese de Parcare Linie.Se potrivesc Pentru Android DVD Universal TFT LCD Monitor Auto . * nu nevoie de caseta de cale, nu trebuie CANBUS sau interfete OBD, built-in inversarea Piese module. * Chips-uri importate Coms inversarea urmări, claritate a imaginii, stabilitate, bună viziune de noapte efect. * Importat 150 de super-obiectiv cu unghi larg, rezistent la apa, praf-dovada, anti-ceață, stare de șoc-dovada. * Unghi larg, tehnologia de recunoaștere a imaginilor, precis traiectoria de mers înapoi, prima tehnologie de vârf. .Dimensiunea și de Detaliu 1.Interfață Linie De 2.4 Strat De Lentile De Sticlă Diagrama De Cablare

1. Video

2. GMD

3. +12V

4. 6m Cablu Video

Instalarea Diagran:

Articol Includ:

1. Piesa dinamica camera din spate 2. Ambalaj cutie cu 3. 6M cablu video 4. Cablu de alimentare 5. Manual Caietul De Sarcini: * Am Masina Inteligent Dinamic Traiectorie Piese De Parcare Linie.Se potrivesc Pentru Android DVD Universal TFT LCD Monitor Auto . * nu nevoie de caseta de cale, nu trebuie CANBUS sau interfete OBD, built-in inversarea Piese module. * Chips-uri importate Coms inversarea urmări, claritate a imaginii, stabilitate, bună viziune de noapte efect. * Importat 150 de super-obiectiv cu unghi larg, rezistent la apa, praf-dovada, anti-ceață, stare de șoc-dovada. * Unghi larg, tehnologia de recunoaștere a imaginilor, precis traiectoria de mers înapoi, prima tehnologie de vârf. 1. Pixeli: 728(H) * 492(V) 2. Putere: 12V DC 3. Unghi de vizualizare: 150 de gradul 4. Senzor De Imagine: 3089 Coms Camera 5. Sistem TV: NTSC ( PAL Opțional ) . 6. Rezolutie orizontala: 520 linii TV 7. Sync.Sistem: intern 8. S/N Ratio: >48Db 9. Obturator Electronic: 1/60 la 1/100,000 secunde 10. Ieșire Video: 1.0 Vpp, 75Ohm 11. Balans De Alb: Auto 12. Apă-dovada: IP68 13. Video Lungime Cablu: aproximativ 6m Transport: Înainte de expediere, am testat toate produsele.

Ne-am alăturat în"protecția cumpărătorului"plan de Vasluion.ro, Daca nu ai primit articolele.vom rambursare completă.

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne anunțați, vom răspunde în termen de 12 ore, ceea ce e mai mult, putem oferi produse de bună calitate și servicii mai bune.

Garantie si Retur :

Toate produsele noastre sunt testate de 4 ori pentru a se asigura de lucru în mod corespunzător înainte de expediere și să vină cu 12 luni Garanție de Fabricație.Garanția nu acoperă daunele de la instalarea necorespunzătoare, accident, abuz, abuz, cabluri necorespunzătoare, și tensiune incorectă de funcționare a unității împotriva instrucțiunile din manualul de utilizare.

La validtime pentru înlocuire este de 14 zile de la data primirii element, dacă acest articol nu are nici o problemă atunci când sosesc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă rugăm să rețineți păstrați-l în starea inițială.

Este responsabilitatea cumparatorului de a plăti pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi.

Feedback-ul:

Dacă puteți să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 Stele, este o încurajare pentru noi, și vom face mai bine.Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Dacă mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un rating de 5 stele și partaja cu prietenii tăi.

Etichete: bluetooth peugeot partner, aparat de fotografiat dinamic, xmey, chevrolet aveo radio, mazda cx3 din spate vedere aparat de fotografiat, alarma auto, reverse camera cu traiectoria de parcare linii, partea ajuta, 5mp ip, camera kia soul
Pixeli Camera 728(H) * 492(V)
Linia Directoare Da
Shell Material din aliaj de aluminiu
Obiectiv 4 Lentilă de sticlă
Nume De Brand sinairyu
Material Lentile Plastic + Sticla
Unghi De Vizualizare 150 grade
Funcția Inteligent Traiectorie Inversă Piese
Linie TV 520 linie
Tip De Material ABS
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere
Lungimea de Cablu Video 6M
Fir sau Wireless Sârmă

Scrie o recenzie

Produse similare