Oferta

119.07lei

145.18lei

Fata de Mare - Cruce Numărat Cusatura Kituri - Manual Gherghef pentru Brodat 14 ct cruciulițe Seturi DMC Culoare

Adaugă o recenzie

Vă rugăm să citiți întreaga pagină cu atenție înainte de a cumpăra!

Dacă doriți ca un fișier PDF, conectați-mă și lasă-ți adresa de e-mail.Voi trimite modelul la tine prin e-mail în 24 de ore.Fișierul PDF prețul este de $9.99. Stitch: Numărat cruciulițe Titlu: Fata de la Mare De: M&W E-commerce, Inc.Ochiuri: 230w x 320h Dimensiune: 16" x 23" (41.7 x 58.1 cm) Culori: 90 (clasat pentru ata DMC); utilizează solid ata de culori, Toate ochiurile sunt plin de Copci.Nici jumătate ochiuri sau înapoi împletit. Incluse în acest kit sunt: culoare alb de 14 conta Aida x-cusatura tesatura, Black & White PDF Model grafic cu Simboluri, culori paleta fir și ață separator cu presorted 6-fir de poliester de ață de brodat, ace și complete și instrucțiuni engleza ~ Tot ce ai nevoie pentru a finaliza această Cruce Cusatura de proiect!

1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare

Etichete: cap larg, sr2ez, Brahma, 11 ct cross stitch, 14 conta cross stitch, ursuz, tumi, pinguin design cross stitch, gărgăriță modele de cusatura cruce, robbon design cross stitch
Model Tip PORTRET
Tip Pachet
Stil Stil American
Nume De Brand Ankicoleman Modele
Cadru No
Utilizarea Esențiale De Uz Casnic/Decor
Ambalajul Extern PVC
Panza Metoda De Ambalare Pliat
Material 100% Poliester

Scrie o recenzie

Produse similare