Oferta

127.89lei

319.74lei

Aer Ioni Negativi Instrument De Măsurare Tester Ion Metru Aeroanion Detector De Home Office În Interior Instrument De Măsurare Concentratia Ionilor

Adaugă o recenzie

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Aer Ioni Negativi Instrument De Măsurare Tester Ion Metru Aeroanion Detector De Ioni Negativi De Oxigen Concentrația De Anioni Detector Auto Purificator De Aer

Caracteristici:

Acest ion negativ tester poate măsura doar unele aparate de uz casnic, cu generator de ioni negativi, cum ar fi purificator de aer cu ioni negativi, aer condiționat, ventilator, aparat de aer conditionat, etc. care poate elibera mai mult de zeci de mii de concentrație mare de ioni negativi de oxigen.Ea nu poate testa ioni negativi eliberat din unele obișnuite mediului natural și unele solide ioni.

Testerul este ușor de transportat și este potrivit pentru testarea concentrație mare de ioni de surse, cum ar fi diverse pozitive și negative ion generatoare, purificatoare de aer și aer condiționat.Gama de măsurare: 10,000-19,990,000 (ioni/cm3)

Metoda de utilizare:

1. Rotiți comutatorul de PE gear

2. Ține degetul mare în contact cu piața foaie de metal de pe panoul frontal.Foaia de metal de pe spate se confruntă cu aer negativ generator de ioni pentru a fi testate.Cu cât distanța dintre degetul mare și aer, generator de ioni negativi pentru a fi testate, cea mai mare gradul de tester, și vice-versa, cel mai mic grad de tester.Prin urmare, în scopul de a se asigura precizia de măsurare a rezultatelor, vă rugăm să păstrați tester la o distanță corespunzătoare de aer, generator de ioni negativi pentru a fi testate.

3.Nu atingeți pătrat foaie de metal de pe spate de la tester cu mâinile în timpul măsurării.În caz contrar, gradul va fi inexacte.

4. Nu există nici un semn în fața gradul arătat.Indică faptul că ionii pozitivi sunt măsurate; dacă "-" este afișat, ioni negativi sunt exprimate.

5. Păstrați aparatul de comutare în poziția "off" înainte de fiecare măsurare.

Caietul de sarcini:

Shell Material: Plastic

Dimensiune: 80*30*10mm/3.15*1.18*0.39"

Greutate: 91g

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

1 X Ioni Negativi Metru

Etichete: concentrator de oxigen, legăturile instrumente muzicale, febra metru, birou, ford a condus contra, metru de oxigen, aer ion tester, măsline concentrator de oxigen, portabil de oxigen concentrator, calitatea aerului metru extern
Cu Ecran LCD Sau Nu No
Nume De Brand alloet
Certificare NICI unul
Tip Gaz oxigen
Interval De Măsurare /
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model /
DIY Consumabile ELECTRICE

Scrie o recenzie

Produse similare