Oferta

260.87lei

492.22lei

5pcs/lot Digital Mini vopsitorie Auto Tester Grosime Vopsea Grosime Metru de Automobile de Acoperire AllSun EM2271

Adaugă o recenzie

Avertisment: 1.Baterie insided deja,vă rog să vă amintiți de a lua de pe izola de striptease. 2.Vă rugăm să nu folosiți acest aparat sub 0 grade Celsius ! 3.Dispozitivul nu este disponibil în măsurarea metalice vopseaua de pe masina sau obiecte similare

4.Acest tester nu a putut fi folosit pentru a testa electrocasnice (frigider,cuptor,cuptor cu microunde,etc)

Element Descriere

Acest tester este conceput pentru a nu-distructiv măsura grosimea de acoperiri non-magnetice(inclusiv vopsea,email,plastic, epoxidice,etc)pe fier,oțel sau aluminiu.

Instrucțiuni De Operare

1. Țineți tester și asigurați-vă că este la fel de puțin 20 cm distanță de la obiect să fie testate și alte obiecte.Apoi apăsați pe butonul "TEST"pentru a porni pe tester."--"apărea pe ecran și fulgeră,între timp unitatea "mm"apar.

2. Apăsați butonul "UNIT"pentru a selecta unitatea dorită mm sau mil.

3. Loc de tester sonda perpendicular pe suprafața care urmează să fie testat, afișajul va indica grosimea stratului de acoperire.

*Dacă pe ecran apare"--",aceasta înseamnă că testerul nu detecta orice fier,oțel sau aluminiu substrat.

*Dacă pe ecran apare"OL",înseamnă că grosimea stratului depășește tester de măsurare.

*Dacă pe ecran apare"- 0",aceasta înseamnă că sonda a purta sau substrat sub acoperire poate fi alt tip de metal, altele decât fier,oțel sau aluminiu.

4. Atunci când face de măsurare,citirea va rămâne pe ecran dacă vă mutați qucikly tester departe de suprafața de sub test;și puteți apăsa pe butonul "TEST"pentru a șterge această lectură,ecranul va afișa "--"

5. Dacă nu apăsați niciun buton și tester nu detecta prezența de oțel, fontă sau aluminiu pentru aproximativ 30 de secunde,testerul va opri automat.Dacă doriți să opriți tester manual,apăsați și țineți apăsat butonul "TEST" pentru mai mult de 1 secundă.

Etichete: vopsea de vehicule metru, vopsea auto tester, grosime ecartament pentru masina, allsun multimetru, fum tester, film tester, pictura grosime ecartament, metru vopsea, reparații auto zero, gy910 richmeter
Gama De Măsurare 0.0 mm 2.0 mm/0mil la 8
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu No
Precizie 2% rdg +/- 0,1 mm sau 2% rdg +/- 4mil
Alimentare 3V celule buton CR2032 sau echivalent x1pcs
Rezoluție 0,1 mm/1mil
Nume De Brand tot soarele
Numărul De Model em2271

Scrie o recenzie

Produse similare