Oferta

81.36lei

Pentru linx printer solvent de cerneală filtru FA13005

Adaugă o recenzie

Pentru Linx inkjet Printer Filtru Linx solvent Filtru FA13005

1. După mult timp de afaceri, trebuie să primească mai bun feedback din partea clientului că produsul este de înaltă calitate.

2. Acesta este de bună calitate.poate înlocui originalul.

Includ:

FA13005 cerneală solvent filtru 1buc

Potrivit pentru :

Pentru Linx inkjet printer

Figura fotografii:

Plata:

Ordinea de bani tranzacțiile sunt garantate de Vasluion.ro;puteți confirma comanda după ce ai primit oder ambalarea mărfurilor.deci, se poate asigura ca banii sunt în siguranță.

Transport:

Atenție: Acum China nu poate folosi DHL,FEDEX,TNT,UPS shipp în rusă,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS ,va vom trimite prin EMS;în Argentina,Brazilia,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS, dar nu ne spui număr Fiscal sau CPF SAU CNPJ și numele Companiei,va vom trimite prin EMS.

1) DHL,TNT, Fedex,UPS, de obicei, durează aproximativ 5-7 zile,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai timen;Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

2) EMS, de obicei, durează aproximativ 6-13 dayas,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp; Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

3) China/Hongkong Post air mail/Colet durează aproximativ 20-35days,mai mult sau mai puțin.

* Noi, de obicei, nava cumpărătorii element la fel de CADOU de la o valoare mai mică,în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului.Cu toate acestea, taxa este de deterdmined de către cumpărător personalizate nu de către noi,diferite țări pentru diferite rate de impozitare.deci, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l întreprindă.

* Dacă, din cauza de motiv, inclusiv "refuză să semneze pentru pachetul" sau "refuză să plătească taxa" sau "țara cumpărătorului post motiv" și așa mai departe.cumpărătorul trebuie să întreprindă toate piardă.Noi suntem responsabili de responsabilitatea de a păstra alimente părăsit China fără probleme, odată ce mărfurile părăsesc China atunci cumpărătorul va fi responsabil de toate responsabilitatea.

Garanție:

1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

Servicii pentru clienti:

1.Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.

2. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare,astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

3. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau TradeManager, cele mai multe sunt răspuns în 12 ore de afaceri.

Etichete: inkjet domino, mici piese de pompe, printer solvent, rucsac china, imprimanta linx, 3g foto capcana, aa centura, Solvent, camera hc, pompa de sex masculin piese
culoare Alb
Nume De Brand ANYINKJET
Numărul De Model AY-filtru
Tip Alte

Scrie o recenzie

Produse similare