Oferta

244.03lei

Emulare Stația de 256G, Încărcate Complet, Card Micro SD Pentru Odroid Merge Avans OGA V2.0 16,000+ Jocuri Arcade Mame etc. Plug&Play

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

1: O (1) (Batocera baza) încărcat de 256 GB micro SD card pentru "Odroid Merge Avans" (sau RK2020) portabil retro sistem de joc.Conectați la Odroid Merge Avans și începe jocuri de noroc!Lucrări în alb/clar versiunea și noul negru versiunea 2, care este ceea ce am.Foloseste cele mai recente EmuElec ca baza acest construi.Meniu implicită este în limba engleză.Info joc/metadate este în limba engleză.

2: 35 de Teme pre-instalate, dintre care unele sunt: blueray_custom, bluesmooth, darkswitch, floyd, heychromey, locomoție, magazinemadness, MetroidSpin, supersweet, Nefiltrat, SCV720, GameTime, mai Multe variante de Hurstey Spin tema, retroroid-gh, și mai multe variante de super-retro băiat cu fundal minunat de artă.Vezi pozele mele care a prezentat mai multe dintre aceste teme și 4: puteți comuta cu ușurință teme pe sistem.

3: Aproximativ 16.000 de+ calitate jocuri, inclusiv jocul lor opere de artă și gamelists în rom director sunt instalate.Jocuri video snap avanpremiera, 3D boxart, și roata (antet) art.TRUCURI au fost instalate disponibile prin caracteristici de meniu pentru mai multe populare sisteme.

4: Jocuri video previews că joacă prea măsură ce defilați în jos prin lista de jocuri de pe fiecare sistem.Meniu minunat teme de fundal încărcat, care poate fi ușor schimbat. 35 de teme pre-instalat, astfel cum sunt enumerate mai sus.Jocuri vă permit economisirea de joc la ORICE punct în joc.Jocurile pot fi identificate ca "Favorite", pur și simplu apăsând butonul Y cu joc evidențiate în meniu, astfel încât acestea pot fi ușor de găsit în folderul preferat sau de sortare de către sistem.Minunat "Colecții Personalizate" sunt deja de configurare și poate fi modificat.Arcade Favorite colecții au sute de cele mai bune jocuri de arcade (din mie+ de pe sistem).

5: am trecut prin fiecare consola și a făcut-vă că a avut top/cele mai bune jocuri de încărcat.Am plecat de aproximativ 1.8 GB de spațiu liber pe cardul sd disponibile pentru a salva statele și buna funcționare.

Pachetul De Conținut:

1 * 256GB Card SD(Pre-instalat)

(OGA sau RK2020 nu sunt incluse)

Etichete: joc retro, droid h2, rs 97, HC2, 3d joystick, jocul sd, belzebut, modulul odroid xu4, odroid, Tapdra
Compatibil Marca/Model Alte
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Tapdra

Scrie o recenzie

Produse similare