Oferta

134.85lei

158.65lei

Andonstar 2MP USB Microscop Digital otoscop video otoscop dentare instrument aparat de Fotografiat fără suport

Adaugă o recenzie

Stimați Clienți

Este o mare onoare că am fost concentrându-se pe produsele noastre.Vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos înainte de a cumpăra ,numai în acest fel putem satisface mai mult.

În scopul de a satisface toate tipurile de cerințele clienților, am dezvoltat diferite de noi produse cu diferite configurații și caietul de sarcini.Puteți vedea că aparițiile lor sunt similare, dar, de fapt, aveți posibilitatea să le distinge de pixel, accesorii și ambalare.Prin urmare, prețul variază.Orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom răspuns în curând.

Să aveți o zi de cumpărături!

Cablu USB culoare:negru,alb , transparent sau de culoare (aleatoare)

În scopul de a-imagine de înaltă calitate.vă rugăm să oferi în mod eficient adecvată sursă de lumină sau t ry Folosi mai inchisa culoare de fundal

putem obține o imagine de exemplu:

Funcții și aplicații

Cu STILOU DIGITAL aparat de FOTOGRAFIAT este un nou medicale electronice, produse pentru casa.Este un tubulare imagistica sistem format dintr-o lentila optica, un senzor de imagine, o iluminare mecanism, și o imagine de transfer a circuitului de comandă este conectat la un computer.Puteți afișa imaginile capturate de STILOU DIGITAL aparat de FOTOGRAFIAT

pe ecranul computerului, a le stoca pe calculator, imprimați-le sau trimite-le pe Internet.

Ca un microscop USB, se poate mări timbre, monede, antichități, insecte, circuite electrice, masini, materiale, produse alimentare, decoratiuni, etc. și poate ajuta, de asemenea, deficiențe de vedere, pacienții mări textul pentru lectură.Atenție Înainte de instalare și utilizare a acestui produs, vă rugăm să citiți instrucțiunile din acest manual pentru a asigura utilizarea corectă a acestuia.

Instrucțiuni de siguranță

Înainte de a utiliza acest produs, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele instrucțiuni de siguranță.

1. Priza că computerul este conectat trebuie să fie împământată corespunzător, ca la computer furnizează energie pentru acest produs.În caz de dubiu, vă rugăm să aveți un electrician profesionist și verifică legarea la pământ pentru a asigura siguranța.

2. Nu utilizați acest produs în vreme furtunoasă.

3. Acest produs conține delicate și componente de precizie.Fie blând atunci când se utilizează și pentru a evita dure de manipulare sau forță excesivă, care poate duce la deteriorarea produsului.

4. Temperatura de mânerul crește ușor în timpul utilizării și se simte un pic cald.Acest lucru este normal.Dacă produsul este supraîncălzit și fierbinte la atingere,se taie imediat puterea și să ne contactați pentru reparații.

5. Nu lăsați produsul pe nesupravegheat.Deconectați de la portul USB după utilizare.

6. Nu dezasamblați acest produs.Demontarea acest produs va duce la daune ireparabile..În caz de dificultăți în utilizarea produsului, vă rugăm să ne contactați.

7. Acest produs poate fi utilizat doar de către copii sub supravegherea unui adult.Nu da acest produs pentru un copil de a utiliza sau de a juca cu el sau ea.Păstrați acest produs la îndemâna copiilor.

8. Nu lăsați acest produs vin în contact direct cu abur, vapori de apă sau lichide de orice fel.Un astfel de contact poate provoca daune ireparabile care nu este acoperită de garanție.

9. Atunci când nu este în uz, puneți mânerul în manșonul transparent și depozitați-l într-un strâns cutie sigilate pentru a evita umezeala și degradare.Daune care rezultă din depozitarea necorespunzătoare nu sunt acoperite de garanție.

10.Nu utilizați acest produs pentru a examina ochii sugari sau copii mici. 11.Cablul din acest produs au fost supuse unui control strict.Pentru a asigura utilizarea în condiții de siguranță, nu-l înlocuiască.Pentru cel mai bun film de calitate, următoarele specificații sunt recomandate:

1. PC compatibil pe calculator

2. Procesor Intel Pentium III sau mai sus

3. 128M RAM sau mai sus

4. Cel puțin un port USB (Pentru cel mai bun efect, port USB 2.0 este recomandat).

5. Windonws XP,Vista ,Windows 7,windows 8,32 biți sau 64 de biți, Mac OS X 10.5 sau mai sus,dacă aveți nevoie de a utiliza pe Mac OS,te rog, spune-ne,vom trimis software-ul pentru tine.

Specificații Tehnice

1. DSP: putere Mare de Imagini Digitale Monarh Procesor.

2. Senzor: senzor CMOS de înaltă calitate, de 2M pixeli (hardware,nu Interpolare)

3. Rezoluție: 640X480,1600 X 1200 ( set rezolutie: meniu---opțiuni-video capture pin... )

4. Interfata: USB1.1/USB2.0.

5. Rata de cadre: 30 cadre/sec (Când rezoluție 640 X 480),1600 X 1200 5frames /sec

6. Distanta focala: 5 mm - 30mm (când distanța Focală infinită,microscop ca un webcam,nu se poate mări).

7. Mărire: vă Rugăm să consultați exemplele de fotografii și video 8. Diametru: 12mm 9.Lungime cablu USB:aproximativ 165 cm cablu USB culoare:negru sau transparent culoare (aleatoare) 1 0 .Iluminat:8 X LED-uri în jurul obiectivului camerei de Ambalare inclus Digital Micr oscope Camera X 1

Software-ul CD (manual de Utilizare inclus) X 1 X Reflector 1 Multi-funcție tub X 1 Negru specule X 1 transparente specule X 1

Etichete: olympus, microscop chirurgical, industriale microscop electronic, usb microscop digital electronic, microscop camere video, fiat scanner, andonstar, industria microscop digital usb, membranele pentru lipire, ureche otoscop, camera microsc
Nume De Brand andonstar
locul de origine China (Continentală)
Origine NC(de Origine)
Raport De Mărire 500X & Sub

Scrie o recenzie

Produse similare