Oferta

56.30lei

102.35lei

10BUC Tradițională Chineză, Caligrafie Set cu Perie Scris Șaibă Suport Inkstone Cerneală Stick Sigiliu Tusiera pentru Incepatori Iubitorii

Adaugă o recenzie

10BUC Tradițională Chineză, Caligrafie Set cu Perie Scris Șaibă Suport Inkstone Cerneală Stick Sigiliu Tusiera pentru Incepatori Iubitorii

Detalii:

Setul include 4 buc scris brushs, 1buc scris-perie de spălare, 1buc cerneală stick, 1buc sigiliu, 1buc tusiera, 1buc inkstone, 1buc suport perie, total 10buc.

Scris de înaltă calitate brushs peniță, wihch pot distribui uniform cerneală și trage linii clare.

Atunci când sunt sub practicarea caligrafie chineză, acesta vă poate ajuta să păstrați o minte calmă.

Trebuie doar să adăugați dreptul de suma de apă la inkstone, apoi se pisa de cerneală și începe să scrie.

Vin cu o frumoasa cutie de cadou, potrivit pentru o zi de naștere sau festivalul de cadou pentru prieteni și familie.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni cutie: 31 x 13.5 x 6 cm/12.20 x 5.31 x 2.36 inch

Scris brushs lungime:28 cm/11.02 inch

Cerneală stick dimensiuni: 9.1 x 2.3 x 1 cm/3.58 x 0.91 x 0.39 inch

Inkstone dimensiune: 4 x 4 inch

Notă: Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

Pachet:

1 x Set Caligrafie Chineză

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: tusiera, primejdie de cerneală, chineză cerneală de culoare stick, chineză sigiliul timbru, sigiliu de piatră, caligrafie de cerneală stick, carven pen, perie spălare găleată, sumi, cerneală chineză stick
Numărul De Model setul de caligrafie chineză

Scrie o recenzie

Produse similare