Oferta

30.67lei

38.36lei

Itead Sonoff de Bază Comutatorul Wifi DIY de la Distanță fără Fir Domotica de Lumină Releu Modulul Controler de Lucru cu Alexa Google acasa inteligent

Adaugă o recenzie

Itead Sonoff de Bază Comutatorul Wifi DIY de la Distanță fără Fir Domotica de Lumină Releu Modulul Controler de Lucru cu Alexa Google acasa inteligent de Ansamblu

Acasă de automatizare este "Internet de Lucruri".Aceasta înseamnă pur și simplu modul în care toate dispozitivele sau aparatele sunt interconectate pentru a oferi utilizatorilor cu o interfață de control asupra lor echipament de acasa.

Sonoff de Bază este un accesibil WiFi comutare inteligentă, care oferă utilizatorilor cu inteligent de control acasă.Acesta este un control de la distanță comutator de putere care se pot conecta la o gamă largă de aparate.Sonoff de Bază WiFi comutator electric transmite date la o platforma de cloud prin Router WiFi, care permite utilizatorilor să controleze de la distanță toate aparatele conectate, prin intermediul aplicației mobile eWeLink.Serverul este Amazon AWS server global.

Sonoff WiFi comutator controlat face ca toate aparatele electrocasnice inteligente.Atâta timp cât telefonul mobil a rețelei(2G/3G/4G/WiFi), utilizatorii pot controla de la distanță aparatele de transformându-le pe jos de oriunde, în orice moment.O altă caracteristică este disponibilă să setați cronometre pentru aparate, care pot include numărătoarea inversă/programat/bucla cronometre, și poate astfel, de a ajuta utilizatorii să mențină o viață ușoară.

Aplicația mobilă eWeLink permite utilizatorilor să controleze aparatele cu ușurință.Versiunea iOS a aplicației poate fi descărcat din App Store, în timp ce versiunea pentru Android în Google Play.

Notă: această Sonoff WiFi comutator care NU au 433Mhz RF de la distanță capacitate.Dacă doriți RF funcție, vă rugăm să cumpere Sonoff RF.Caracteristici Suporta rețea WiFi.Acceptă statutul de urmărire: starea dispozitivului în timp util cu condiția să EWeLink.Susține de la distanță a activa sau a dezactiva conectat aparat/lumina.Suporta max 8 activat programate/numărătoarea inversă/bucla cronometre pentru fiecare dispozitiv.Susține numeroase WiFi smart switch-uri de pe un smartphone.Funcționează cu Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Apăsați Funcționează cu Google Acasa, Google Acasa Mini, Google Cuib Funcționează cu IFTTT caietul de sarcini pentru Sonoff Bază gama de Tensiune: 90-250v AC(50/60Hz) Max curent: 10A Max Putere: 2200W Dimensiuni: 88*38*23 mm (L*W*H) Material Carcasă: ignifug ABS V0 Umiditate: 5%-90%RH, fără condensare Standard Wireless: 802.11 b/g/n Mecanism de Securitate: WPA-PSK/WPA2-PSK Temperatura de Operare: 0ºC-40ºC(32°F-104°F) Culoare: Alb Greutate: 51.0 g Gang: 1

Despre Shippment

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Vom face shippment termen de 2-15 zile după verificarea plății.

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7 nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau impot fiscale.

Returnare și Rambursare

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motive specifice pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vasluion.ro.SUMA ADJUDECATĂ.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Garanție

1.1 An Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Dacă există ceva ce ne poate ajuta sau oferi,pls căzut liber să ne contactați!

Etichete: sonoff, tuya pir, mini sonoff, soniff comutator wifi, comutator wifi, wifi priza senzor de temperatură, esp01, soniff, văzător inteligent, de bază sonoff
Mecanism de securitate WPA-PSK/WPA2-PSK
Garanție 0.5
Material Carcasă Ignifug ABS V0
Putere Max 2200W
Caracteristici Control de la distanță prin Telefon
Curent 10A
Curent Max 10A
Dimensiuni 88*38*23mm
Tip De Element Switch-uri
Distanța De La Distanță Wireless
Funcționează cu Alexa/Google
Certificare ROHS
Gama de tensiune 90-250v AC(50/60Hz)
Numărul De Model sonoff comutator wifi
Standard Wireless 802.11 b/g/n
Tip Comutator Control De La Distanță
Material Plastic

Scrie o recenzie

Produse similare