Oferta

50.08lei

89.45lei

FUWAYDA CONDUS Viziune de Noapte rezistent la apa de Culoare HD CCD Masina din Spate ViewReverse Camera pentru Toyota HARRIER ALTEZZA PICNIC ECHO VERSO CAMRY

Adaugă o recenzie

Produse Recomandate

Acesta este magazinul nostru link-ul: ( ) CCD camera este mare, clar, de calitate mai bună decât cele Colorate CMOS și CMD

Masina speciala retrovizoare Inversă Backup CIP CCD Camera pentru TOYOTA

Toyota CAMRY (2002 - 2011) Toyota Picnic (2001 - 2009) Toyota ECHO VERSO (1999 - 2005) Toyota Yaris NCP93 Toyota HARRIER (2003 - Prezent) Toyota ALTEZZA IS200 / RS200 (1998 - 2005) Toyota ALTEZZA IS300 / RS300 (2000 - 2005)

Vă rugăm să luați notă de mai jos: Pentru a fi în siguranță, vă Rugăm să observați dimensiunea pe imagine inainte de a cumpara.Vă rugăm să ne contactați, dacă nu sunteți familiarizați cu produsele noastre.Asigurați-vă că dimensiunea de produsul nostru ca aproape la fel ca masina ta e de lumină de inmatriculare.În diferite țări, chiar și pentru același stil de mașină dimensiunea de înmatriculare de lumină pot fi diferite.Acest aparat foto va înlocui luminile numărului de înmatriculare.

170 grade unghi de vizualizare, foarte mici, și ușor pentru a instala

Iluminare scăzută și lumina de umplere automată, aparat de Fotografiat impermeabil caietul de sarcini:

Senzori de imagine: 1/4" Color CCD cu Cip

Sistem TV: NTSC (PAL versiune ar trebui să fie necesar)

Iluminare minima.

Video Culoare: Colorat

Pixeli efectiv : 728x512

Rezolutie : 520TV linii (Normal CMOS/CCD/CMD camera este de 420 Linii TV)

Ieșire Video: 1.0 Vp-p,75Ω

Raport S/N: Mai Mult de 48db

Lentile Unghi: 170 Grade

Rezistent La Apa Clasa:Ip 68

Temperatura de operare: -20°C+80°C, RH95%

Temperatura De Depozitare: -30°C+80°C

Putere de lucru (DCV): 12 V

Consum de curent: 90mA Max

Video emițător și receptor 1. 100% brand nou, de înaltă calitate, ușor de instalare 2. Ia un minut pentru a obține aparatul de fotografiat a devenit un aparat de fotografiat fără fir 3. Wireless 2.4 GHz transmițător/receptor set ( Vehicul voltage12 Volt) 4. De lucru gama: Până la aproximativ 50m (gol) 5. Conectarea la spate vedere aparat de fotografiat și video frontală ecran 6. Se potrivesc toate RCA composite video conexiuni 7. Putere: DC 12V 8. Emițător /receptor de cablu: 1.5 m Pachetul Inclus: 1 x Impermeabil Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat CCD 1 x 5M Cablu Video 1 x Cablu de Alimentare

Scoate-ti stoc de inmatriculare lumina de la spate de masina ta.Reparatii camera unde stocul de înmatriculare lumina a fost.Conectați built-in de inmatriculare lumina de la camera pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost conectat pentru a obține puterea Conectați cablul de alimentare al camerei de lumini de frână - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ.Conectați cablul video de la camera la prelungitor.Conectezi cablul de la monitor auto.Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.

eturns:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzător?e) adresa de returnare, și de a scrie ?cadou?pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Vă rugăm să ne lăsați un feedback bun în cazul în care elementul a primit în stare bună;

Pentru Cumpărătorii care nu este satisfăcătoare, cu Experiența dumneavoastră de cumpărături, puteți oricând să ne contactați înainte de ai plecat rezultatul feedback-ul;fiecare problemă ar putea fi rezolvat printr-o bună comunicare între ambele părți.

Etichete: viziunea, toyota corolla, coreeană picanto, controlul toyota sienna, toyota harrier, masina altezza, harrier, ipsum, toyota aygo, cercuri picanto
Material Lentile Plastic + Sticla
Nume Culoare negru
Shell Material Plastic
Tip De Material ABS
Fir sau Wireless Sârmă
Linia Directoare Da
Producatorul Auto Toyota, Volkswagen
Nume De Brand FUWAYDA

Scrie o recenzie

Produse similare