Oferta

81.56lei

101.94lei

Motocicleta Vitezometru, Indicatoare Tahometru Instrument Caz Acoperire Pentru HONDA cbr 1000 rr CBR 1000RR CBR 1000 RR 2008 2009 2010 2011

Adaugă o recenzie

100% De Brand Nou

Culoare: Ca Imagini

Instalare rapidă și ușoară-sârmă prize conecta direct la bicicleta ta e OEM bujii

Proteja vitezometru de la daune sau zero

Utilizarea ABS material pentru a spori coji de duritate și stabilitate

De înaltă calitate vitezometru material de acoperire, care este durabil și nu ușor de spart de către înlăturată sau soarele strălucește

Înlocuiți deteriorate sau vechi vitezometru piese cu noul look

Se Potrivesc Pentru :

CBR1000RR 2008-2011

1.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire. 2.Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun. 3.Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim . 4.Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).

o timp de Transport maritim în Următoarea formă:

poate Haja Oarecare Întârziere Ca Compania De Transport maritim Sau Vamale, aș Vrea Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru a Deschide Disputs Ca Nu Este Eroarea Noastră

Când Selectați Trimis De Către Exprima, Uneori, Oamenii Nu Vor Posta E-Mail Pe Care Ați Selectat-O Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Vămuire, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Mai Rapid.

vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.

revenirea articol trebuie să fie în starea inițială, trimite elementul înapoi la adresa ei vă spun.

prețul de achiziție va fi returnat, dar costul de transport nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în eroare, cumpărătorii trebuie să plătească costurile de returnare.

cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, pachetul pierdut pe compania de transport maritim, de slabă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului (necesită imagini clare de produse și pachete) .

Alipay este de Preferat.T T ,West Union ,Paypal, de asemenea, acceptabil.

1.Ca bunul nostru cumpărător, vă doresc să ne dea feedback-ul pozitiv după ce a primit produsele noastre de înaltă calitate.întotdeauna am obține o reducere sau cadou pentru cea de-a doua-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.

2.Ne arată timpul de expediere către clienți, astfel încât să nu ne lăsați feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, care este cauzat de compania de transport maritim.

3.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință, încredere în noi și să ne trimiteți un e-mail direct, orice probleme pot fi rezolvate.

Etichete: motociclete speedo, motocicleta clasica vitezometru digital, honda cbr 1000 rr 2006 rim, frana honda cbr 1000rr 2005, gps motocicleta indicatoare, pentru motocicleta vitezometru, fascicul honda cb, Cbr 1000 rr 2008, harley kilometrajul, vitezometru gps universal motocicleta
Articol Diametru 30cm
Articol Greutate 0.24kg
Origine NC(de Origine)
Numele Modelului N202003231414
Lățime Produs 20cm
Element De Lungime 30cm
Nume De Brand JFGRACING
Caracteristici Speciale Vitezometru Acoperi
Tip De Material Plastic
Înălțime Element 15cm

Scrie o recenzie

Produse similare