Oferta

77.25lei

1/10 BUST Rășină Figura Model de Kit Unassambled Nevopsită //BUST015

Adaugă o recenzie

Stimate cumpărător și prieten, aici este o scurtă descriere a magazinului nostru de produse:

1、Toate produsele pentru vanzare in magazin este alb film, nici o culoare, trebuie cumpărători lustruire, vopsea și de asamblare.Puteți vedea imagini color sunt utilizate ca un ecran, în scopul de a oferi

ce culoare pentru a oferi de referință.Asigurați-vă că să acorde o atenție la acest lucru.Toate magazin de produse, nu există nici o culoare, ele sunt părți ale modelului.

2, Toate produsele, fara ambalajul original, fără instrucțiuni de instalare, nu fotografii și CĂRȚI. (mintea cumpărătorilor vă rugăm să alegeți cu atenție)

3、După primirea produsului, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, pentru prima dată, vom rezolva problema pentru tine, vă rugăm să fiți siguri.

4、Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să nu uitați să ne dea de cinci stele lauda mare!Vă mulțumesc foarte mult!

5、sper sincer că puteți găsi produsele preferate aici.Vă mulțumim pentru patronajul dumneavoastră.Vă mulțumesc pentru încredere și sprijin!

Etichete: bustul kit de rășină, modelul de rășină, kit de rășină, moartea britanie, rășină epoxi mucegai, rășină instrument, 1 10 bust, busturi în nevopsite rășină kit, rasina uv, rășină epoxi
Material Rășină
Tema Kituri
Tip Kituri De Rasina
Avertizare Nu pot mânca
Gen BAIETI
Intervalul De Vârstă > 14 ani
Scara 1
Numărul De Model 1/10

Scrie o recenzie

Produse similare