Oferta

71.19lei

1mm*139mm*190mm Temperatură Înaltă Rezistență Placă de Ceramică Substrat de Alumină-Alumină Ceramică Foaie

Adaugă o recenzie

1mm *139mm*190mm temperatură Înaltă rezistență placă de ceramică substrat de alumină-alumină ceramică foaie

Alumină Ceramică

Alumină ceramică Al2O3 este ca principale materii prime, în rare oxid de metal ca flux, ceramice speciale piesă după o mie de grade temperatură înaltă prăjire în.

Al2O3 ceramice din alumină conținut este mare, structura este relativ compact, cu proprietăți speciale, este cunoscut sub numele de ceramică specială.De Al2O3. materialele ceramice sunt dispuse dens de șase structură de partid pentru oxigen ion și ion de aluminiu, umplut 2/3 cu opt părți în decalaj, care este același cu corindon natural stabil alfa Al2O3 structura, astfel încât ceramica cu punct de topire ridicat, duritate mare, buna rezistenta la uzura.

Caracteristică:

1.Duritate mare

2.Extrem de rezistenta la abraziune performanță

3.Greutate de lumină

4.Domeniu larg de aplicare

Performanta

Proprietăți fizice: de înaltă rezistență izolație, defalcare, rezistenta la temperaturi ridicate, rezistenta la abraziune, de înaltă rezistență (trei metri altitudine toamna nu rupt)

Foc rating: statele UNITE ale americii standardul militar MIL-F-51058 (cel mai înalt nivel)

Aplicație tipică: curent puternic, tensiune, puternic, temperaturi ridicate părți, IC MOS, IGBT de putere a tubului heat-pipe-izolare

Certificare: materii organice naturale, Uniunea Europeană, scutite de produse fără certificarea materialelor

Conductivitate termică: temperatură înaltă: 1600 grade căldură ideală material izolant de înaltă tensiune și echipamente de înaltă frecvență .

Fotografie de produs

Cerere

Alumină ceramică este utilizat în principal în echipament de mare putere, IC MOS tub, IGBT chip conducătoare de căldură izolare, de înaltă frecvență de alimentare, comunicare, echipamente mecanice, curent puternic, de înaltă tensiune, de înaltă temperatură și alte termică izolare termică părți nevoie de produse.

Proprietăți fizice: conductivitate termică ridicată, de înaltă tensiune, rezistenta de izolatie, rezistent la temperaturi ridicate, rezistent la abraziune, de înaltă rezistență

Specificatii produs:

Dimensiune : 1mm *139mm*190mm

Alte dimensiuni obișnuite și modele :

SĂ-220, 1mm*14mm*20mm

A-3 P, 1mm*20mm*25mm

SĂ-264, 1mm*22mm*28mm

SĂ-247, 1mm*17mm*22mm

Proprietățile Produsului Masa

Cerfication

Etichete: baterie bn43 xiaomi redmi 4x, qi tan, alumina substrat ceramic, sabie albastru, chineză han sabie, jian wushu, garnitura ceramica, alumina foaie, gac gs4, packard bell ts11hr
Standard sau Non-standard STANDARD
Conductivitate Termică 20~25 w/m.k
Material Ceramica
alumina 96%
culoare Alb
Forma garnitură plată
Dimensiune 1mm *139mm*190mm
Numărul De Model TC-025

Scrie o recenzie

Produse similare