Oferta

16.76lei

Parfumate Sclipitoare Sare De Baie. Corpul Filtrului De Spa Relaxați-Vă De Stres. Sanatate Frumusete. Amuzant Glumă Hilar. Cel mai Minunat Drăguț Uimitoare Creatie Neobișnuit Cadou de Suvenir de Baie pentru Barbati Băiat Tip Iubitul, Soțul, Fratele de sex Masculin

Adaugă o recenzie

Util și parfumat sare de baie pentru un iubit-o.Aroma: "opium" de la Yves Saint Laurent.

Dimensiuni

• 60 de grame (Ø 4 & times; 6 cm) • 200 de grame (ø6, 5 × 7 cm) • 400 de grame (ø8, 5 × 8 cm)

Produsele sunt făcute de mână, astfel încât culoarea și forma de modele pot fi ușor diferite de ceea ce vedeți în fotografie în catalog.Pentru același motiv, nu există absolut identice de bunuri, ceea ce le face unice.

Compoziție

Sare de Mare sax, hidrocarbonat de sodiu, tricarbonic oxid, ulei de migdale, перламутровый pigment, colorant alimentar, parfum. ♻️ Animalul de companie (1) este reciclabil.

Proprietăți utile

✔Curăță profund și actualizări pielii, îmbunătățind funcțiile de drenaj; ✔Acizi grași saturați rapid organismul cu utile 84 micro-și microelemente care sunt necesare pentru normale жизнедеятельности; ✔Este o sursa naturala de beta-caroten; ✔Complet elimină stresul și oboseala; ✔Dă plăcută de prospețime și confort.Sarea este produsă într-un unic Lac sarat priesk-Sivas pe coasta peninsulei Crimeea.Pe planetă există doar 4 locuri similare unde pink sare de mare se obține: În Crimeea, patagonia (America de Sud), San Francisco și Marea Roșie.

Depozitare

Nu mai mult de 24 de luni de la data fabricației, fără expunere la umiditate și lumina directă a soarelui, la o temperatură de + 5 ° C la + 25 ° C.

Etichete: pudra de baie, fierbinte bărbați lenjerie de corp, sare, pigment pentru baie, de sex masculin sexi lenjerie, bomba baie de colorare, omul alunecare de lenjerie de corp, omul linie dreaptă, baie sclipici, bombă de baie pigment
Origine RU(de Origine)
Numărul De Model sl017
Tip De Element săruri de baie
NET WT 0.46

Scrie o recenzie

Produse similare