Oferta

170.45lei

U burghiu de gaurit indexabil 3D-37mm/37.5 mm/38mm/38.5 mm/39mm/39.5 mm/40 mm pentru SPMG110408 Introduce

Adaugă o recenzie

1. Descrierea produsului: Datorită mică eroare în culoarea de fotografie, vom reuși într-un fel.

Nume: SPMG-3D-U masina de gaurit poate fi indexate U burghiu

2 Descriere Produs: U-în formă de burghiu este, de asemenea, numit de repede burghiul.Este o intern de răcire burghiu cu tăiere de înaltă eficiență și de înaltă eficiență.Se poate detalia în mod continuu.Front-end de tăiere corpul este echipat cu lame înlocuibile, care reduce costul de utilizare.Diferența între o U în formă de burghiu și un burghiu convențional puțin. este în formă de U burghiu folosește o lamă - un periferic lamă și un centru de lama.Odată ce instrumentul este purtat, lama poate fi înlocuit în mod direct, fără a re-slefuire.Utilizarea de indexabile insertii economisește material comparativ cu greu solid masini de gaurit, și consistența insertii face mai ușor pentru a controla dimensiunea parte.În formă de U burghiul are rigiditate bună și poate fi folosit în hrana pentru animale mari tarife.Diametrul U foraj este mult mai mare decât diametrul burghiu obișnuit, până la D50~60mm.

c principalele materiale sunt din oțel de mare viteză; metalurgia pulberilor; carbură cimentat.

Un burghiu este un instrument folosit pentru a detalia prin găuri sau orb găuri într-un material solid și găuri.Frecvent utilizate burghie includ în principal burghie, burghie plate, centru de gaurit, groapă adâncă de exerciții și cuib de exerciții.Deși alezor și drill bits nu poate găuri în materiale solide, ele sunt adesea clasificate ca burghie.

Principalele caracteristici ale burghiului:

Diametrul minim până la 10mmX3 ori

Dublu unghi de inserție, a crescut foarte mult rata de alimentare

Același lame sunt utilizate pentru centrul și exterior lame.Inventarul este ușor de a gestiona și low cost.

Precizie mai mare și mai bun finisaj de suprafață

Instrument unic poziția design face tăiere mai economisirea forței de muncă

Mai mult potrivit pentru toate tipurile de prelucrare speciale

Menține o bună foraj rectitudinea timpul de foraj

Asigura pozitionarea corecta a forajului

Îmbunătățirea calității neregulate de foraj de desfacere

Metoda de plata: Putem accepta doar PAYPAL.Plata trebuie să fie primite în termen de 5 zile de la încheierea licitației; elementele vor fi livrate în termen de trei zile lucrătoare de la primirea de plată.Dacă produsul nu corespunde descrierii, restituirea va fi rambursat

Politica de retur: Toate produsele comercializate de noi sunt de brand nou și de proiect vor fi testate înainte de lansare.Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să ne e-mail în primul rând.

Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră în termen de 24 de ore.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul de la primirea produsului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în termen de 3 zile.

Suntem bucuroși să răscumpere sau de restituire și de a lua în considerare comentariile tale.Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea bunurilor și retrimiterea la taxele de transport.

Trebuie să se întoarcă elementul înainte de restituire sau de schimb.

Transport: în General vorbind, este nevoie de aproximativ 8-15 zile lucrătoare pentru a merge în marea BRITANIE, SUA și Australia.

Etichete: ggmm, atmega32, colth, usbasp, xe2, kona, rbg, ads1115, 650d, AK90
Duritate Super Tare
Numărul De Model SP3D-37mm/37.5 mm/38mm/38.5 mm/39mm/39.5 mm/40 mm
Acoperire Aliaj De Oțel
Material Aliaj De Oțel
Utilizare U burghiu
Produs U găurit / de gaurit indexabil

Scrie o recenzie

Produse similare