Oferta

110.52lei

245.58lei

Slazenger AUTO Barbati Pantofi Sport

Adaugă o recenzie

Brand : Slazenger Articol : SA20RE001 de sarcini Numele Produsului : AUTO Gen: Masculin Grup: Pantofi Categorie: de Funcționare și de Drumeții CLICK PE IMAGINE PENTRU a MARI IMAGINEA (se DESCHIDE ÎN FEREASTRĂ NOUĂ) Alb Negru / Alb negru / Negru transport Gratuit din Turcia

Slazenger Brand;

Slazenger este una dintre cele mai lungi stabilite de sport branduri din marea BRITANIE.Marca este cufundată în patrimoniu, cu o istorie de producție și de marketing de calitate, echipamente sportive datează din 1881.

Aproape un secol și un sfert în urmă, ralph și Albert Slazenger mutat ploaie de afaceri de sud de la Manchester la Londra in cautarea de noi produse pentru a menține vânzările în timpul lunilor de vară.Ceea ce a fost secetoase dezvoltare și rachete de bile pentru noul joc de Sphairistike, inventat cu câțiva ani mai devreme de Maiorul Walter Clopton Wingfield.

Din acel moment, Maiorul Wingfield joc a devenit una dintre cele mai de lume internaționale de sport - Tenis.Din aceste rădăcini, Slazenger a crescut de la o afacere de familie la o situare cu adevărat de organizații internaționale, de vânzare de calitate de articole sportive în aproape fiecare țară din lume.

Slazenger prima descoperire importantă a fost adoptarea lor minge de tenis si echipamente pentru cel mai mare turneu de tenis din lume, Wimbledon.Prima Slazenger mingea a apărut la Wimbledon în 1902 și-a menținut această onoare de atunci, sărbătorește centenarul în 2002. Aceasta este cea mai lungă sport continuu de sponsorizare din lume.

Prin dezvoltarea de produse și de achiziție, de afaceri și de brand au fost consolidată în continuare prin adăugarea de cricket, golf, hochei și suc de fructe.Slazenger formula de succes a fost întotdeauna de a face sport echipament pentru partea de sus a exponenți sport.Chiar din primele zile de jucători au jucat mai înalt standard de brand.

Cu adevărat internațional listă de nume este fără sfârșit, dar unele sunt mai buni de Fred Perry, Ken Rosewall, john Newcombe, Jimmy Connors, Don Bradman, Len Hutton, Denis Compton, Gary Sobers, viv Richards, Bobby Locke, Ben Hogan, Greg Norman, Jack Nicolas și de a Salva Ballesteros.Astăzi, Tim Henman, Tony Jacklin, Jacques Kallis, mark Măcelar și o serie de jucători internaționali noastre sunt purtători standard.

De-a lungul anilor acest patrimoniu și de expertiză a văzut colecții internaționale de îmbrăcăminte sport și încălțăminte dezvoltat la aceleași standarde exigente, vândut în întreaga lume, pentru cei interesați de sport bratara la cel mai înalt nivel, iar acest lucru se vede Slazenger într-o poziție unică de a construi pe aceste realizări în următorii 100 de ani.

Etichete: formal pantofi barbati original, somar pantofi pentru bărbați, tricot pentru bărbați adidas, oamenii de pantofi, pantofi femei, nike barbati baieti, sport top, de înaltă pantofi sport barbati, air max tn, pantofi
Material De Sus PU
Tip De Închidere Dantelă-Up
Nume De Brand Slazenger
Gen BĂRBAȚI
Material De Talpa EVA

Scrie o recenzie

Produse similare