Oferta

27.25lei

20BUC capului de Imprimare curățarea capului de imprimare pen Întreținere pen-ul pentru Imprimantă Termică pentru Zebra pentru Epson Gprinter Universal

Adaugă o recenzie

20BUC capului de Imprimare curățarea capului de imprimare pen Întreținere pen-ul pentru Imprimantă Termică pentru Zebra pentru Epson Gprinter Universal

1. Daca valoarea comenzii este sub 5 USD, acesta va fi trimis prin Vasluion.ro saver shipping sau prin poștă obișnuită (fără informații de urmărire), în cazul în care pachetul nu livrează în 70 de zile , va vom retrimite sau restituire .

2. Articolele vor fi trimise prin ePacket, China Post Aer Înregistrat Mail, Vasluion.ro strandard/premium de transport, după care se face plata.

3. Dacă aveți cerințe speciale, pe de transport maritim, vă rugăm să lăsați un mesaj, atunci când comanda.

1. Dacă produsul returnat la noi de control de securitate, vom retrimite-l cât mai curând posibil.

2. O rambursare completă va fi oferindu-dacă coletul este deteriorat sau lipsește în transport.

3. Cumpărătorii sunt responsabili pentru a reveni taxa de transport cu ambalaje corespunzătoare.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru magazinul nostru precum și alți clienți!

Ne străduim pentru a oferi servicii de top și produse pentru clienții noștri,se va face ziua noastră, dacă vă lăsați 5 STELE FEEDBACK cu privire la produsul nostru!Acesta va fi, de asemenea, util pentru alți clienți.

Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul nostru, în orice mod, vă rugăm să trimiteți un mesaj sau e-mail-ne direct înainte de a pleca de feedback negativ.Pentru că vom face toate eforturile pentru SATISFACȚIE de 100%!

Q: sunt un reseller, pot obține prețul de en-gros?

O: Dacă ar dori să cumpere cantități mari, vă sunt foarte binevenit pentru a ne contacta, va vom oferi cel mai bun preț.

Î: Cum pentru a obține o reducere?

O: feedback-ul Pozitiv este o modalitate foarte bună de a ajuta pe alți cumpărători pentru a face achiziții.Clientul care dă-ne 5 Stele feedback-ul pozitiv va primi un $1-$2 reducere pentru urmatoarea comanda.

Pasul 1: Lăsați-o 5 stele feedback-ul pentru ultima comanda și să ia o captură de ecran.

Pasul 2: Faceti o noua comanda, nu plătesc înainte de a ajusta prețul

Pasul 3: Contactați serviciul clienți și arată captură de ecran de 5 stele feedback-ul.Vom ajusta prețul pentru tine.

Pasul 4: De Plată.

Î: ce este politica companiei privind mărfurile defecte?

R: Noastre rata de defect este mai mică de 0,2%.Dacă există orice produse defecte din cauza defectele de producție, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Q: Ce ar trebui să fac în cazul în care protecția este pe cale de a alerga afară, dar pachetul este încă nelivrate?

A: în Cazul în care elementul nu ajunge în termen de protecție de timp, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare pentru tine și asigurați-vă că veți primi bunurile cât mai curând posibil.

SUNTEM FOARTE, FOARTE BUCUROȘI SĂ RĂSPUNDEM LA ORICE ÎNTREBĂRI ÎN ORICE MOMENT!NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI!

Vă rog să observați :

Diametrul exterior al acestui filtru este : 5mm ,este costum pentru tuburi de cerneală cu dimensiunea de 5 mm(diametru exterior)x 3 mm (interior diamter)și 6mmx4mm

Etichete: ciss epson r3000, femei zebra, l355, l1300, imprimanta, epson l1800, epson l1300, capul de imprimare epson, cap l355, epson l3110
Nume De Brand soluție unică
Tensiune 220V
Model Curățare Pen
Tip Curățare Pen
Produs Curățare Pen
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Curățare Pen

Scrie o recenzie

Produse similare