Oferta

59.31lei

Great Wall Haval Hover H3 H5 interior mânerul portierei stânga și la dreapta usa maner interior usa maner CUV

Adaugă o recenzie

Modele aplicabile: folosit pentru Wall Haval noi H3 H5 și vechi H3 H5 CUV H3 H5 vă Rugăm să lăsați un mesaj usa stanga, usa dreapta Acest lucru este potrivit pentru harvard H5 Priza pentru circular de la harvard H3 sunt negru, gri, galben Trei culori opționale, vă Rugăm să lăsați un mesaj.Nici un mesaj implicit de păr gri.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Livrare:

Nostru gratuit de transport maritim este China Post Airmail, ar trebui să luați aproximativ 15-45 de zile lucrătoare.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Produse personalizate va necesita mai mult timp de livrare.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

Etichete: marele lup, pentru hover, hover, great wall haval hover h5 lumini, Great Wall Hover, marele zid h3, hover h3, lumina pixuri hover, cuv marele zid, marele zid se ocupe de
Nume De Brand LWKANGMENG
Articol Greutate 0.25kg
Element De Lungime 15cm
Caracteristici Speciale 1
Modelul Anului 1
Înălțime Element 3cm
Numele Modelului 1
Extern De Certificare De Testare CCC
Țara/Regiunea de Fabricație China
Schimb Numărul Parte 1
Lățime Produs 8cm
Altă Parte Numărul 1
Tip De Element Mânerele Ușilor
Numarul Parte 1
Model De Masina H3 H5
Tip De Material 1

Scrie o recenzie

Produse similare