Oferta

53.17lei

59.07lei

Patru anotimpuri auto tetiera gât protejarea perna scaun de masina echipata cu 5 accesorii auto suport gat

Adaugă o recenzie

Detalii produs

Sunt 2styles(a și B), în această pernă

1pair=2 buc

CUMPĂRĂTORUL INSTRUCȚIUNI

Când sunteți gata să încheie tranzacția, puteți utiliza Alipay cont ca un mediu pentru a fi responsabil pentru plata (în prezent, Alipay este SINGURA cale pentru noi de a accepta).Alipay va îngheța plata pentru bunuri, și nu va elibera la noi până la primirea produselor.

FEEDBACK-ul

1 depindem de satisfactia dumneavoastra spre succes.Prin urmare, feedback-ul dvs. este de SUS de IMPORTANT pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne lăsați un activ 5 stele feedback-ul.

3 vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă.

VINDE PROMIT

1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi toți clienții noștri.Inainte de livrare, vom verifica & pachetului de produse bine.

2. Produs care este deteriorat sau lipsește componenta NU este rambursabil.

3. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare și taxa de manipulare.

4. Toate retururile trebuie să însoțească cu ambalajul original în starea inițială.Ne rezervam dreptul de a respinge orice returnare dacă orientări adecvate nu sunt respectate.

TRANSPORT

Cele mai multe dintre produsele noastre vor fi livrate gratuit prin Vasluion.ro depozit, se va asigura că mărfurile vor fi mai rapid și de siguranță, dar, de asemenea, depinde de greutatea produsului si dimensiuni, și zona de transport maritim să fie ceva diferit.Putem folosi, de asemenea, EMS, DHL, Fedex ect.alții mod expres, dar, de obicei, nevoie de extra taxa de transport adăugat.Mai multe detalii vă rugăm să consultați produsul instrucțiuni.Dacă orice îndoială poate prin pe site-ul poștală să ne contactați, vom fi răspuns detaliat.

Etichete: broderie perna, masina pernă pentru gât, gogoasa scaun, civic scaun auto tetiera, hanorac cu perna tetiera, adjestable scaun auto tetiera, vincent scaun auto tetiera, fox perna tetiera, tetiera perna, tetiera
Changjia mingcui
Nume De Brand AiYuJi
Material De Umplere Fibre Sintetice
Material Piele artificiala

Scrie o recenzie

Produse similare